Arkadaşlar herkes birbirine soruyor bu soruları.ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olması açısından sadece aşağıdaki gibi bilgilerimizi yazalım..
Göğüs altı ölçüm :75 cm
Göğüs ölçüm önce :77 cm
Göğüs ölçüm sonra :91cm
Sütyen bedenim önce :0 (ziro meme)
Sütyen bedenim sonra :75 C cup
Protez özellikleri :390 cc mentor marka pütürlü yüzey high profil damla
Uygulanan Yöntem :meme altı kesisi ka
ben cuma günü ameliyat oldum cok fazla ödemim mi var bilmiyorum ama göğüslerim ağzıma giriyor 350 Cc takıldı Perşembe değiştirmeyi düşünüyorum lütfen yardımcı olunYeni
Göğüs altı ölçüm: 77 cm
Göğüs ölçüm önce: 83 cm
Göğüs ölçüm sonra: 92 cm
Sütyen bedenim önce: 80 A
Sütyen bedenim sonra: 80 C
Protez özellikleri: 375 cc mentor marka pütürlü yüzey high profil yuvarlak
Uygulanan Yöntem: Meme ucu kesisi, kas altı
ayy bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum minnos26 bedenim 75b bu ameliyatı olsam 75c mi beni tatmin eder 75d mi bilemiyorum sizin fotolarınızı görmek istesem çok mu ayıp olur ayy çok utandımGöğüs altı ölçüm: 75 cm
Göğüs ölçüm önce: 85 cm
Göğüs ölçüm sonra: 94 cm
Sütyen bedenim önce: 75 B
Sütyen bedenim sonra: 75 D
Protez özellikleri: 350 cc mentor marka pütürlü yüzey high profil yuvarlak
Esmerai hiç meme dokun yokken kas üstü ve 450cc protez hissediliyormu dokununca? Resimlerini görebilirmiyim senin için sıkıntı olmazsaValla ne altını ne üstünü biliyorumTek bildiğim sıfır memeyken şuan 90 C südyen kullanıyorum içi dolu dolu Meme altı kesisi , kas üstü, 450 CC mentor high profile cohesive 1 gel siltex round ( yuvarlak ) pütürlü yüzey...
Arkadaşlar herkes birbirine soruyor bu soruları.ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olması açısından sadece aşağıdaki gibi bilgilerimizi yazalım..
Göğüs altı ölçüm :75 cm
Göğüs ölçüm önce :77 cm
Göğüs ölçüm sonra :91cm
Sütyen bedenim önce :0 (ziro meme)
Sütyen bedenim sonra :75 C cup
Protez özellikleri :390 cc mentor marka pütürlü yüzey high profil damla
Uygulanan Yöntem :meme altı kesisi kas altı
Merhaba,Yeni
Göğüs altı ölçüm: 77 cm
Göğüs ölçüm önce: 83 cm
Göğüs ölçüm sonra: 92 cm
Sütyen bedenim önce: 80 A
Sütyen bedenim sonra: 80 C
Protez özellikleri: 375 cc mentor marka pütürlü yüzey high profil yuvarlak
Küçük taktırıp pişman olmayın. 315 var bende mesela 350nin altı pişmanlık bana göre. Tabi boy kilo durumunuzu bilmiyorum.Merhaba,
Ben de haftaya cuma ameliyat olucam çok heyecanlıyım. Ölçüler sizinkiyle aynı. Göğüs altı 76, göğüs 83. Ben doktora omuzlarım dar doğal dursun 275-300 dedim. Kas arkası takacak. Ama profili sormadım375 için hiç önce/sonra fotoğrafınız var mı paylaşabileceğiniz? Bikiniyle fln da olur. Küçük söyledim sanırım pişman olmaktan korkuyorum