- Konu Sahibi kelebek2005
Arkadaşlar balayı rezervazyonunu yaptırırken hangi tur şirketini tercih ettiniz. yaşadığım şehirde sadece iki tane tur şirketi var. netten de rezervazyon yapılabilnir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasım bamturu secmede kımı secersen sec çok ugrasırsın onunla
ETS turu seçen hayal kırıklığına uğrar , sanki en ucuz turu seçmişsiniz gibi hizmet veriyorlar , her aksiliğin çözümü size yansıyor , sıkıntı olarakta para olarakta , insanı enayi yerine koyuyorlar , zaten paketi satın aldıktan sonra anlıyorsunuz , sanki paket almamışsınız , o kadar parayı onlara vermemişsinzi gibi davranıyorlar şaka gibiler ...Arkadaşlar balayı rezervazyonunu yaptırırken hangi tur şirketini tercih ettiniz. yaşadığım şehirde sadece iki tane tur şirketi var. netten de rezervazyon yapılabilnir mi?
Bugüne kadar çoğu seyehatimde bu turu kullandım ve her zaman ayrıcalıklı olduğumuz hissettirildi.ETS turu seçen hayal kırıklığına uğrar , sanki en ucuz turu seçmişsiniz gibi hizmet veriyorlar , her aksiliğin çözümü size yansıyor , sıkıntı olarakta para olarakta , insanı enayi yerine koyuyorlar , zaten paketi satın aldıktan sonra anlıyorsunuz , sanki paket almamışsınız , o kadar parayı onlara vermemişsinzi gibi davranıyorlar şaka gibiler ...
Boşversenize , yazdıklarıma inanmayan yaşayıp görsünBugüne kadar çoğu seyehatimde bu turu kullandım ve her zaman ayrıcalıklı olduğumuz hissettirildi.
Diğer turlar ülkeye girişte uzun süreler beklerler, ets de tanıtımla karşılanırsınız, gece düzenlenen hediye turları, rehberlerin ilgi alakası, herhangi bir aksilikte acentedelerin derhal müdahalesi vs...
Yurtiçinde ise otellerde görevli tarafından yine her türlü yardım sağlanır, erken odaya giriş önceliği tanınır.
Arzunuza göre çevre turları oluştururlar, özel bir gününüz ise güzel jestler yaparlar.
Maalesef ki 2 yurtdışı turumda diğer firmalardan kullandım ve tam anlamıyla rezillikti!
Ets yi böyle karalamanıza anlam veremedim, Fransa'da avrupa menşeili bir acente ile görüştüğümde bile 'bizim burada rakibimiz Türkiye'den ets dir, diğerleri okul turları kategorisindedir' demişliği vardır.
Valla herhalde en az 15 seyehatimi gerçekleştirdim ve yaşayıp gördüm, teşekkür ederim.Boşversenize , yazdıklarıma inanmayan yaşayıp görsün
Batuma geçmek için çok sıra beklemek gerekirse oylama yapılır yazıyordu , rehber 1,5 2 saat sürebilir bekleyecekmiyiz diye oylama yaptı herkes beklemek istedi , yarım saatte geçtik :) . Otobüs kolay geçsin diye valizleri hotelde bırakmıştık nasıl oluyorsa otobüsü 2 saat beklememiz gerkiyor dediler beklemek istemiyorsanız özel minibüsler tutucaz ve ücretini siz ödemeniz gerekiyor dendi ve öyle yapıldı ! . Öğle yemeklerinde direk restorana sokuyorlar sanki şirkettenmiş gibi , hotellerde az yemek çıkıyor demek ki az para veriyorlar , hotelin biri iyi denirse diğeri kötü , otobüs eski sayılır , Rehberinden muavinine otobüs şoförüne sanki hayır için çalışıyorlarmış gibiydiler . Tur paketini satın alıyorsun ilgilenen yok baştan belli olmuştu zaten ... neyse bir insan bir kez aldanır . ucuuznu seçseydiö şikayet bile etmezdim forum siteelri tavsiye ettiği için fiyatı önemsemeden seçtim annem ve babamla giidyorum madur olmasınlar diye . Ayder yaylasında 2 saat yağmur çiselerken karanlıkta Otobüsü bekledik , bir kilometrelik yolu gelemedi ! , Rehber de bir çaba yok , iki arkadaş gitti nerde kaldı diye yanına yürüdü .Valla herhalde en az 15 seyehatimi gerçekleştirdim ve yaşayıp gördüm, teşekkür ederim.
Siz biliçli bir karalama kampanyasındasınız.
Ya da başınıza kötü bir durum gelmiş olabilir ama sözleşmenizi imzalarken ve anlaşmanızı yaparken tüm her şeyi açıkça incelerseniz, tur tarafından mağdur olmanız imkansız.
Yakın zamanda darbe girişimi sebebiyle vizede sıkıntı yaşanan tüm turlarını para iadesiyle iptal eden bir şirketten bahsediyorsunuz.
O zaman o rehberi ve çalışanları tura şikayet edin, geribildirim yaparak olumsuzlukları anlatın.Batuma geçmek için çok sıra beklemek gerekirse oylama yapılır yazıyordu , rehber 1,5 2 saat sürebilir bekleyecekmiyiz diye oylama yaptı herkes beklemek istedi , yarım saatte geçtik :) . Otobüs kolay geçsin diye valizleri hotelde bırakmıştık nasıl oluyorsa otobüsü 2 saat beklememiz gerkiyor dediler beklemek istemiyorsanız özel minibüsler tutucaz ve ücretini siz ödemeniz gerekiyor dendi ve öyle yapıldı ! . Öğle yemeklerinde direk restorana sokuyorlar sanki şirkettenmiş gibi , hotellerde az yemek çıkıyor demek ki az para veriyorlar , hotelin biri iyi denirse diğeri kötü , otobüs eski sayılır , Rehberinden muavinine otobüs şoförüne sanki hayır için çalışıyorlarmış gibiydiler . Tur paketini satın alıyorsun ilgilenen yok baştan belli olmuştu zaten ... neyse bir insan bir kez aldanır . ucuuznu seçseydiö şikayet bile etmezdim forum siteelri tavsiye ettiği için fiyatı önemsemeden seçtim annem ve babamla giidyorum madur olmasınlar diye . Ayder yaylasında 2 saat yağmur çiselerken karanlıkta Otobüsü bekledik , bir kilometrelik yolu gelemedi ! , Rehber de bir çaba yok , iki arkadaş gitti nerde kaldı diye yanına yürüdü .