Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

87aa87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
109
61
Merhaba,
Tüp Bebek yaptıracaklara yol göstermesi açısından sizlerin tecrübelerinden yola çıkarak bir çalışma yapalım.

Uzun uzadıya şeyler yazmayalım. Sadece şu 3 sorunun cevabını içeren açıklama yapalım

SORULAR:
Hangi Tüp Bebek Merkezi veya hastanede tedavi oldunuz?
Hangi doktor tedavinizi yaptı?
Tedavi sonucunda alınan sonuç?

Şimdiden teşekkürler.

Suzan123; Rabbim sağlıklı bir sekilde büyütüp damatlığını nasip etsin insallah.

Dünden beri yazılan cevap sadece 1.
Bu demek okuyor ki; tüp bebek olumlu sonuçlananlar artık annelik moduna giriyorlar ve tüp bebek yolunda yaşadıkları tüm şeyleri unutup, geride kalan tüp bebek anne adayları umurlarında olmuyor ...

Bahçeci çok başarılı Bir merkez fakat son haberler beni o klinikten soğuttu açıkçası. Embriyolar karışmış meselesi malumunuz. Bende bir defa denedim Sakarya devlette lakin tutmadı. İkinciye bir kaç aya tekrardan başlamak istiyorum. Allah yardımcımiz olsun.

Kızlar bugun regl oldum havuz için tedaviye başlıyorum Varmı havuz yaptıran destek olalım birbirimize

Herkese iyii aksamlarrr kizimi uyuttum hemen yazayim dedim.. gecen hafta doktorum mustecep kavrutu ziyaret ettim. 10 yillik ozlemimi gideren defalarca basarisizligaaa yumurta cikmamasina ragmenn pes etmedi..ben ettim mustecep hocam etmedii ve sonucc..kizim uyudu teyzeleri yanimdaa sizlere bu satirlari yazarken..pes etmeyin, bahceciyi secin

X