Hangi tüp bebek merkezi?

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıycam başarısız bir aşılamadan sonra.fakat hangi tüp bebek merkezini seçeceğim konusunda oldukça kararsızım.daha önce eurofertil ve jinemedde iki aşılama yaptırdım ama sanki bu iki merkezde sadece paraya baktılar gibi geldi yani ilgisizdiler.kafam çok karışık neolur yardımcı olun tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.istanbulda hangi merkez veya doktor?fisfisfis

canım bende 3 tedavımde sonuç malesef negatıf bende 4. cüyü denıycem ben amerıcan hastanesnı düşünüyorum orda dr.bülent urman var cok duydum o doktorun başarı oranları da yuksekmiş ben onu düşünüyorum bnde 2 ay sonra yenıden başlıoycam kımset hakknda hayırlısı olur umarım yınede aradtır tabı karar senın bol şans sana canım

Eger Anadolu yakasında yaşıyorsan ben Umut Tüp Bebek merkezini tavsiye ederim. Ben Gaziantep dışında bir merkez düşünsem bu Umut Tüp Bebek veya Ankara Genart olurdu sanırım. Geçen ay telefonla görüştüm. Söyledikleri fiyat da oldukça uygundu : $2000 +e2 tahlilleri. Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıycam başarısız bir aşılamadan sonra.fakat hangi tüp bebek merkezini seçeceğim konusunda oldukça kararsızım.daha önce eurofertil ve jinemedde iki aşılama yaptırdım ama sanki bu iki merkezde sadece paraya baktılar gibi geldi yani ilgisizdiler.kafam çok karışık neolur yardımcı olun tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.istanbulda hangi merkez veya doktor?fisfisfis

inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım

ben başarısız 3 aşılama denemesinden sonra

medical parc bahçelievlerde ilk tüpbebek denememde hamile kalmayı başardım

ekipten ve özelliklede doktorumdan çok memnun kaldım git ve görüş derim

aklında soru işaretleri kalmasın merkez ve ekip içine sinmeli

dr.latif küpelioğlu ve dr . serkan oral

şuanda 12 haftalık hamileyim ve hala aynı dr kontrolündeyim kısmet olursa doğumda orda olacak......

gecmis olsun nese allah yardimcin olsun bende dün üye oldum benim derdim de ayni sayilirsorun bende kromozon anomalisi yer degistiriyolarmis yanilmiyosambenim ilki düsük ikincisi saglikli bi kizim var cok sükür sonrasi dörd düsük daha bende arastiriyorum daha önceden birbucuk yil önce tüpü düsündük vazgectik iki düsük daha yapinca yine gündeme aldik bu konuyu memorial akla yatkin gibi gözüküyo bilmiyom allah yardimcimiz olsun dogru yeri bulmak önemlison düsügü bir ay önce yaptim

inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım

ben başarısız 3 aşılama denemesinden sonra

medical parc bahçelievlerde ilk tüpbebek denememde hamile kalmayı başardım

ekipten ve özelliklede doktorumdan çok memnun kaldım git ve görüş derim

aklında soru işaretleri kalmasın merkez ve ekip içine sinmeli

dr.latif küpelioğlu ve dr . serkan oral

şuanda 12 haftalık hamileyim ve hala aynı dr kontrolündeyim kısmet olursa doğumda orda olacak......

deryacım merhaba beni hatırlamışsındır

ben bu hafta adet olmayı bekliyorum 2.deneme için medical parkı seçmiştim

adetin 2-3.günü ilk randevu olacak transfer ortalama kaç gün sonra oluyordu unuttum

senin hamilelik nasıl canım .belirtiler başladımı nasıl gidiyor

ikizmiydi senin

Arkadaşlar merhaba ben galiba doktorumun son tutumundan sonra yeni tüp bebek ve doktor arayışı içine girdim.Bu benim üçüncü denemem olacak ve artık daha fazla işimi şansa bırakmak istemiyorum.Elimden gelen ne varsa öncesinde yapmak istiyorum ve doktorumunda benimle aynı mantıkta olmasını istiyorum.Birde mümkünse embiryoya genetik test yapabilecek bi yer olmasını arzu ediyorum.Bildiğiniz ve tecrübe ettiğiniz BURSA DA bi yer ve doktor varsa lütfen bana bilgi verin ne olur kafam çok karıştı bu konuda

canım bende 3 tedavımde sonuç malesef negatıf bende 4. cüyü denıycem ben amerıcan hastanesnı düşünüyorum orda dr.bülent urman var cok duydum o doktorun başarı oranları da yuksekmiş ben onu düşünüyorum bnde 2 ay sonra yenıden başlıoycam kımset hakknda hayırlısı olur umarım yınede aradtır tabı karar senın bol şans sana canım[/bende amerikan hastanesi bülent urmanı düşünüyodum fakat aradıığımda telefonda ön görüşmenin ücretli olduğunu muayene ücretinin 180 ytl olduğunu vede bülent beyin nakit çalıştığını söyleyince telefondaki bayan vazgeçtim.direk para mevzusuna girmelerini çok garipsedim doğrusu.

Su damlası ben kesinlikle UMUT tüp bebeği tavsiye ediyorum mutlaka görüş mustafa bahcecinin yeri gebelik oranları çok yüksek 0216 545 5555 telefondan bilgi al.Çok ilgililer Enver kurt doktorlarıı

teşekkürler cevabın için.umut tüp bebek merkezinden bir randevu aldım.duyulmamış bir yerya doktorda öyle onun için biraz tedirginim açıkçası.kısmet artık ya

karemeli nes kafe nerdesin hep seni arıyorum ama bulamıyorum nerdeysen cevap ver

ben acıbadem bakırköy melih gündüze gittim ilk tüp bebek denememde hamileyim
konusunda uzman parayı önemsemeyen bi doktor arıyosanız bence ideal
çünkü o benim hem psikoloğum hemde jinekoloğum:)
ilk günlerde ağlayarak gittiğim muayenesinden şimdi neşeyle çıkıyorum ona çok güvendim önce allah sonra onun sayesinde hamileyim
Allah herkese nasip etsin inşallah

Ben İstanbula hiç gitmedim ama Alman Hastanesinin başarılı olduğunu duydum, hepinize bol şanslar:1hug:

arkadaşlar Merhaba Ben Galiba Doktorumun Son Tutumundan Sonra Yeni Tüp Bebek Ve Doktor Arayışı Içine Girdim.bu Benim üçüncü Denemem Olacak Ve Artık Daha Fazla Işimi şansa Bırakmak Istemiyorum.elimden Gelen Ne Varsa öncesinde Yapmak Istiyorum Ve Doktorumunda Benimle Aynı Mantıkta Olmasını Istiyorum.birde Mümkünse Embiryoya Genetik Test Yapabilecek Bi Yer Olmasını Arzu Ediyorum.bildiğiniz Ve Tecrübe Ettiğiniz Bursa Da Bi Yer Ve Doktor Varsa Lütfen Bana Bilgi Verin Ne Olur Kafam çok Karıştı Bu Konuda

Yücem Sana özel Mesaj Gönderemedim Canim Bursada Genetik Tani Yaptirdim Ben Bana Sadece Bir Yerin Olduğunu Söylediler Ve Oraya Yönlendirdiler Ama Kanda Genetik Tani Yapildi

merhaba arkadaşlar ben ankarada maya tüp bebek merkezini sizlere öneririm ben çok memnunum

Ilk Tüp Bebek Denememi Ferticenterda(istanbul Anadolu Yakasi) Yaptirdim Ve Ikizlere Hamilekalmiştim(malesek Kaybettim) Dr.um Nuri Delikara Ben çok Memnun Kaldim Birdahaki Denemdede Oraya Gideceğim... Içim çok Rahat Bi şekilde Herkese Tavsiye Edebilirim...

yağmur canım nasılsın kendini toparlayabildin mi biraz,göreceksin bak herşey güzel olacak bundan sonra,zaman herşeyin ilacı.hiç umudunu kaybetme.Allah herşeyin hayırlısını veriyor emin ol.

yağmur Canım Nasılsın Kendini Toparlayabildin Mi Biraz,göreceksin Bak Herşey Güzel Olacak Bundan Sonra,zaman Herşeyin Ilacı.hiç Umudunu Kaybetme.allah Herşeyin Hayırlısını Veriyor Emin Ol.

Canim Toparlamaya çalişiyorum Tabi Ilk Günlere Göre Daha Iyiyim Fakat Alişamdim... Inşallah Dediğin Gibi Olur... Allah Hayirlisini Verir Arkadaşim Sağol.... Beni Unutmadiğin Için.

X