- 27 Eylül 2011
- 396
- 0
- Konu Sahibi ylnzeskici
hoşgeldin ne güzel hareketleri hissediyorsundur şimdi
cnm ben hamile değilim ki bizim bi yakınımız da hamile onunda midesi çok bulanıyor annem ona söylerken duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin ne güzel hareketleri hissediyorsundur şimdi
cnm ben hamile değilim ki bizim bi yakınımız da hamile onunda midesi çok bulanıyor annem ona söylerken duydum
ay ay inşallah ya o günleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki....şuan bile acaba ne tarafta ne yapıyor diye kendi kendime konuşuyorum...
hareketini hissedemiyorum ya acaba bu normal mi elimi karnıma koyuyorum ama hiç tık yok...
Günaydın,
Kahvaltıya gelirken poğaça, açma, börek, ceviz falan getirmişler miydi , yememişsindir inşallah
Günaydın,
Ne iş yaptığını soramamda sakınca var mı canım , bir şirkette çalışıyorum demiştin sanırım ama hangi bölümünde görevin ne
günaydın tatluummm
sen niyeti bozdun bozucan. ben ben 3 kaşık lor 6 zeytin 2 dilim ekmekten başka bişey ağzıma sürmedim. bi tek hersabah kendi yaptığım acılı domates sosunu yiyorum yanında yağsız ve çok acı metabolizmayı da hızlandırıyor. acısız bişey yiyemem de
1 saat bisiklet+ 1 lt suyun üstüne kahvemi içiyorum. yoksa sen mi yedin onları
not: artık ben de kafalar koyuyorum bak bunlar bir harika hele ikizler şahane:13:
cnm memurum evrak bölümünde görevliyim, hergün 200 ye yakın evrak giriyoruz o yüzden bazen açamıyorum..
Herkeze Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herkeze Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk teşekkür ederim...inşallah keyifli vakitler geçiririz....günaydın aramıza hoşgeldiniz. Teşekkürler inşallah sürekli katılım olur ve burada sohbetle muhabbetle dolu keyıfli vakitler geçiririz hepbirlikte
Bebeğiniz hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ( darısı da benim gibi tüm isteyenlerin başına... )
evet canım tabiki söylerin hayırlısıyla belli olsunda...evet çalışıyorum sekreterim...sen ne iş yapıyorsun
hayırlıcı cnm yaa, sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.. burayada söylersin ben şimdi merak ederim
sabahtan baya işerim vardı o yüzden yeni görüyorum cnm, sen çalışıyormusun?
çok normal 6. ayda net hissedeceksin. 7. aydan sonra tutabilene aşk olsun. sanki karnında lunapark varmış gibi olacak. karşıdan bile farkedilecek
Günaydın sana daa
hahahahhahahah hayır kızmadım neden kızayım komikmişsana da günaydın canım
ya otobüslambası diye seni görünce aklıma arkastop lambası diyesim geliyor sana
kızmadın di mi
Maaşallah topikciğimiz güzel gidiyor. Diyorum ki büyümesine katkı sağlayıp yıldızlandırsak mı artık ne dersiniz
yıldızlandırmak ne ola ki? sen ne dersen o. patron sensin
hoşbulduk teşekkür ederim...inşallah keyifli vakitler geçiririz....
amin inşallah rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin
evet canım tabiki söylerin hayırlısıyla belli olsunda...evet çalışıyorum sekreterim...sen ne iş yapıyorsun
hadi ya demek kıpır kıpır durmayacak bebeğim...rabbim senin bebeğine de saplık sıhhat versin..artık büyüdümü bilmiyorumda evladına işte
Estağfirullah canım ne haddime patronluk
Sadece burada olmaktan keyif alıyorsak bunu işaretlerin diliyle de göstermek faydalı olabilir diye düşündüm...
topiğe tıkladığında ekranın sağ tarafında "derecelendirme" diye bir yer var. Oradan bu topik hakkında not verebiliyorsun
nasılsınız kızlarr..
9buuckta kalktım kahvaltı yaptık köpeğimi yemek hazırlıcam sonra yürüyüşe gitcezz