- 4 Ocak 2013
- 1.375
- 15
- Konu Sahibi ylnzeskici
Selam kızlar bendee geldiiiimmm
Hoşgeldiniz aramıza. Allah sevdiğinize tez zamanda sağ salim kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar bendee geldiiiimmm
sormuş mu kocasına ne istiyomuş?
Vallaa ortalıkta görünmüyo, herhalde kocişi akşama mantı, yaprak sarma, yufkaya dürülü alinazik, üstüne de ev yapımı baklava ya da irmik helva istedi ki, kadıncağız mutfaktan çıkamadı
kızlar hangi topiğe girsem muhabbet almış yürümüş fransızım
O zaman naapıyoruz hemen buraya takılıyoruzzz , hoşgeldin aramıza
aklında anlatmak paylaşmak istediğin bir konu var mı yoksa öyle akan suya sen de karışmak ister misin
şu zıplayan kafaları nereden buluyorsunuz. bu neyin kafası?
o ne ya açlık başına mı vurdu? listenin güzelliğine bak
ben akan suya karışıyım en iyisi ya yok aklımda bişey şimdilik
ben akan suya karışıyım en iyisi ya yok aklımda bişey şimdilik
Benıde alırmısınız aranıza
Benıde alırmısınız aranıza
iki nokta üstüste,52,iki nokta üstüste yapıyorsun, sana kahkaha atıyormuşsun gibi zıplayan kafa çıkıyo
ama neyin kafası bilmiyorum...
bi deneyeyim
:,52,: oldu mu
bi deneyeyim
:,52,: oldu mu
ay ay paşa karısı da burdaymış. sefalar getirdiniz:))))
Tabiiki hoşgeldiniz :)
Ne güzel uğur böcekleriiii ben çok severim uğur böceklerini, bence dünyadaki en şirin böcek türü
Aklınızda konuşmak paylaşmak istediğiniz bir konu var mı, kendinizle ilgili azcık bilgi verir misiniz , hem böylece sohbete yön vermek için değişik bir malzeme çıkar belki :)
aralardaki virgülleri koymazsan tam süper olacak :))))
ben onları yazım alışkanlığıyla koymuştum, malum uzun seneler elalemin katipliğini yapar gibi çalıştım da
Ne güzel karsıladınız beni
Hoşbuldummkendımı tanıtayım 24 yasındayım 16 aylık evlıyım suan calışmıyırum evde sıkıntıdan patlıyırum kpss ye gırdım hazıran atamalarını beklıyorum önlisans mezunuyum aynı zamnda aöf kamu yönetimi 3. Sınıfı okuyorum çanakkaleliyim baska sorma istedıgınız olursa cevaplarım eşim askeri personel bu yıl dogu tayınımız var hayırlısıyla
Sızde kendınızden bahsedemısınız tanısalım