Cilt Bakımı Ürünleri hangi toniği kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ıyıkı almamaıssın cunku bır ıse yaramıo avene ben kullandım hem tonıgını hem nemlendırıcısın hem de goz altın en guzelı gulsuyu has gulsuyu

otacının ,rosenne,kanzuk ya da saf gul suyu.... butun cıltlere ıyı geldıgını duydum.. benım sıvılcelı bır cıldım vardı...

yaglı bır cılt..

Herkezin cilt tipi farklıdır, bir ürün bir ciltte mükemmel etki yaparken aynı ürün başka bir ciltte çok farklı sonuçlar doğurabilir.Bunu markanın kötülüğüne değilde o markanın doğru ürünününü seçememize bağlamalıyız.En doğrusu, cildimiz için o en doğru ürünü seçmek.Ve bunun için uzmanlardan yardım almak

ben yüzde yüz bitkisel olduğu için yves rocher kullanıyorum

cnm yves rocher yüzde yüz bitkisel değil.hatta yüzde 1 bile değil.kendini öyle pazarlıyor.içeriğine bakarsan envai çeşit paraben ve kimyasallar var hbrn olsun.

ben clinique 3 nolu,chanel precision yaglı cilt için,avene cleanence,la roche posay effaclar toniklerini kullandı ve tonigin hiçbir işe yaraadıgına kanaat getirdim.eskiden makyaj artıklarını temizliyor diye kullanıyordum ama yüzümü jelimle yıkarken yüz temizleme süngeriyle yıkıyorum ve hiç artık da kalmıyor.ben de neutrogena deep clean tonik aldım sadece burnuma sürüyorum parlaasın diye.ama yanaklarıa tonik sürerse cildimin dengesi bozuluyor

yıllarca kullanmadığım tonik kalmadı,milyonlarca para döktüm kimisi iyi geldi kimisi kötü.son tercihimi gülsuyundan yana yaptım ve asla değiştirmeye niyetim yok.roacutanne tedavisi görmek üzere gittiğim alanında çok başarılı bir cilt hekimi bana asla kozmetiğe o kadar para dökmemem gerektiğini söylediği günden beri zeytinyağ sabunu,bebak acıbadem temizleme sütü,gülsuyu ve bepanthol nemlendiriciden başka bir ürün kullanmıyorum.kozmetik ürünlere milyonlarca para döken arkadaşlarıma da inanın üzülüyorum.insanlar hala reklam kokan kremlerin içinde milyonları hiç ediyorlar.yapmayın yazıktır.

kızlar aranızda clınıquein toniğini kullanıpta memnun kalan varmı. bende testerı vardı denedim bi kaç gün cildimde yanma yaptı. bi yandanda iyi gibi geldi bana ama anlayamadım sizlere sormak istiyorumtavsiye edermisiniz kafamçokkarıştı

bn dha alamadım ama bu hfta almaı düşünüorum rosense.in gülsuyunu hem doğal hemde tonik görevi görüomuş,yane al memnunun diemem ama dene istersen kimyasallardan önce,türkiyeden yurtdışınada ihraç edilio yaşadıın yerde vardr belki sitesne bak bi istersen

X