• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi tencere takımı ???

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaslar merhaba bana yardımcı olursanız ınanın cok sevınecegım...Ceyizime nasıl ve hangi tencere takımlarını alsam bi türlü bilemedim teflon ve çelik olarak...Bana yardımcı olun nolur...Mutfağım kırmızı olacak ama bı cok eşyam kırmızı oldugundan cok bogacagından korkuyorum tencerelerımı ne renk seceyım hangısı olsun bana yardım edın lütfen...Kırmızı mutfaga sahıp bayanlar sizin tencerelerınız naısl ? bana fikir verin lütfen hangisi olmalı ??

$emsan---olivin 8 parca tencere seti mor----357.webp$1-emsan---serpia 8 parca tencere seti lila----323 tl.webp$schafer---kraft çelik tencere seti---339 tl.webp$emsan---kamelya ida tencere seti---378.10 tl.webp$1-hisar---bahama ceyiz seti 122 parca-----1.webp$2-HISAR-TENCERE-TEFLON-GOLD-SETI-CAYDANLIK-HEDIYE__45330443_0.webp$schafer---ezme yanmaz yapışmaz tencere seti tarçın---329 tl.webp$schafer---7 parca glorıa döküm tencere seti----.webp$schafer--- mini yakamoz celik tencere seti bordo---139 tl.webpEki Görüntüle 444940 $emsan---rubie 9 parca tencere seti yanmaz yapısmaz----298 tl.webp

Canım ben de geçen hafta tencere seti aldım.Düdüklü tencere de zamandan tasarruf sağladığından onu ayrı aldım.Ama tabi rahat 2 sene olduğu için evlenmeme teflon almıyım dedim.Sanırım sebin yakın :61: Seramiklerin de aynı işlevde olduğunu ve daha sağlıklı olduğunu söylüyolar.Bak benimkilerin modelleri böyle.

$actt.webp$111.webp

kırmızı bence de tercih etme...her eşyan kırmızı olursa mutfağın rengi ortaya çıkmaz..:34:

gösterdiklerinin arasında emsan kemelya fena durmuyor..tabi yakında görmek lazım

kaliteli bir çelik önemli..yakın zamanda duyduğum artık ünlü markaların bile ürünlerini

çinlilere yatırdıkları..güle güle kullan..:16:

Back
X