Hangi telefonu almalı?

Samsung Galaxy Note Fan Edition kullanıyorum 1 yıldır. Her gün oyun oynamama rağmen bataryada herhangi bir çabuk bitme vs gibi durum yok. Fotoğraf kalitesi çok iyi.. Maşallah diyeyim çok memnunum ben..

ıphoneların sarj sıkıntısı var fotografı iyi ceker ama
huawei mat pro 20 çok övüyolar sarjı nasıl bilmiyorum ama fotograf yönünden oda basarılı
xiaomi fiyat performans bakımından cok iyi sarjı iyi fotografta ıphone kadar değil ama iyi o da
herseyi telefonla halledeceksen powerbank şart.
3700 , 3000 maaş alana göre kötü değil bu ülke 6s i olup metroya binenleri gördü yani

Benim 7S ve surekli metroya binerim

iphone 8 plus bendeki. ama 7 plus da alınabilir. açıkçask uzun ömürlülük açısından iphone üzerine tanımam net.. kullanımı aşırı rahat, hızlı, büyük, geniş hafıza. 8 ay oldu alalı, halen günde 100 şarj tam yetiyor. yatmadan şarja takıyorum sabah bi alıyorum bi daha da takmıyorum. ki ben sürekli paketim açıktır fotoğraf çekerim vs vs. kamera kalitesinden bahsetmiyorum bile.

ama iphone pahalı derseniz xiaomi telefonlarına bakın derim. kullanan herkes çok memnun

Çalışıyor olsam direkt iphone alirim baska telefona bakmam
Samsung telefonum ekrani arizalandi garanti olmasina ragmen 350 tl gitti
Iphone u olan arkadaslarim hicbirsekilde para odemedi telefonlarini garantiye gonderirken

Eğer sağlam bir telefon istiyorsan huawei derim. Çok sağlam kasasi var gayette kullanışlı

Yok yanlış anlamadım espri olsun diye yazdım ama düşünce yapımı da şöyle açıklayayım.
Ben aldığımda telefon 3300dü. Daha önce kullandığım telefon ise 1400gibi bir fiyata sahipti, çok fazla şikayetim vardı. Daha üst segment bir telefon oldun istedim, ( anakartı yandı o yüzden değiştirdim)
Aynı fiyat etrafındaki telefonlar yine aynı sıkıntıları yaşatacaktı, iki bin küsür liraya Samsung almak yerine ( onu da kullandım çok fazla donuyor ) biraz limiti arttırıp iphone aldım. Uzun ömürlü olmasını umarak.
Tabiki asgari ücretle bu telefonlar alınmaz, gelirim kaldırabilecek durumda olduğu için aldım ama yine taksitle tabi

huawei nin sar değerleri çok yüksekti,samsung istediğiniz modelde ekran yanığı olan bir müşterisine instagra yüklediğiniz için olmuş diye geri göndermiş telefonu daha ynei iphonedo twittter da okudum..
android işletim sistemini güvenli bulmuyorum app lar çok fazla özel izin istiyor kişisel bilgileriniz kameranız mikrofnunuz gibi.. kırmak ta daha kolay internet bankacılığı riski var..o nedenle ios öneririm stabilite ve güvenlik önemliyse..ip 7 plus gayet başarılı ve yeterli 8 lerin arkası cam olduğundan daha dikkatli kullanım istiyor artısı ise bi tık daha camera iyi.. görünüm gerçekçi.. samsung kameraların gerçekçi değil kafasına göre masalsı renklerde doğal ayarları :))iyi şanslar..

Ben xiaomi telefon modellerini incelemenizi tavsiye ederim, kullanım memnuniyet yorumları çok yüksek bir marka, özellikleri çok iyi 3 GB Ram den başlıyor fiyatı makul,
bizde kızım kullanıyor gayet memnun

Telefona para vermem ama sağlığa verirm diyorsunuz ama uçuk fiyatta bir telefon almak istiyorsunuz rabbim daha çok versin inşallah sadece cevabiniza hitaben yazmak istedim

Samsung'tan Huawei Mate 20 Lite'a gectim. Hic pisman degilim. Bir daha asla Samsung almam.
2 gun gidiyor sarjim. Samsung'ta 1 gunu cikarmasi bile mucizeydi ki yarim gun ancak gidiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…