- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 41
-
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
ama sadece telefon olarak değil de bir cep bilgisayarı gibi düşünüyorum bu telefon meselesiniben vermem sanirim
benim istediğim zellikler de bu telefonda ekran fotoğraf çok hoş.batarya da 3800 ampermiş.ne biliyimBen vermem.
Maaşınıza göre telefon alsanız daha iyi olur.
ben tlf yi sadece sosyal medya ve gun icerisindeki kisa iletisimler icin kullaniyorum . iş icin gerekliyse her turlu alirim ama baska bir sey icin almamama sadece telefon olarak değil de bir cep bilgisayarı gibi düşünüyorum bu telefon meselesini
şu an en çok satılan marka samsung.2012 de aldım ve halen çalışan bir samsung galaxy de mevcut evde.çok sağlam.denize düştü hem de iki kez ve halen çalışıyo.şans işi elektronik bence birazSamsung pişmanlıktır.
https://eksisozluk.com/instagram-ile-garantiden-cikan-samsung-rezaleti--5875005?p=1
Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
boşanıyorum şekerim.bu telefonu görmek istemiyorum.eşim geliyo aklıma.o yüzden değiştiricemNisanda 600 tl verdiginiz telefona yeni bir batarya alabilirsiniz .
Hicbir telefon hem bilgisayar hem fotograf makinesi olmaz .
laptop alacak durumum yok.Eğer laptop vs. almayacaksanız o fiyat normal.
Bugün en kötü laptoplar 3000'den aşağı değil.Madem iyi telefon olsun laptop olmasın diyorsunuz,biraz yorumlara falan göz atın İnternette kafanıza yatarsa alın gitsin.
Bir de bir şeyler yazıp çizeceğim demişsiniz,bence Note serisine bir bakın.Samsung'un diğer serilerini beğenmiyorum,ama Note serisi bence gayet hoş.Son çıkan Note 9 du sanırım,batarya olarak da aşırı iyi dediklerini duydum ( iyi araştırın ),ama maalesef fiyat olarak yazdığınızın 2 katı falandır...
En çok satılması en başarılı ürünü ürettiklerini göstermez. Bu şekilde düşünerek hata yapmamanızı öneririm.şu an en çok satılan marka samsung.2012 de aldım ve halen çalışan bir samsung galaxy de mevcut evde.çok sağlam.denize düştü hem de iki kez ve halen çalışıyo.şans işi elektronik bence biraz