Dövme Hangi Tattoo Daha Güzel??

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
hangisi daha güzel sizce ve nereme yaptırsam daha güzel durur??
yoksa ikisi de güzel değil mi???

Son düzenleme:
bnce ikiside cok kötü ..
bundan elinde sonunda sıkılacaksın bu kadar büyük bi dövmeyi sildirebiliecegini hiç düşünmüyorum ..
neden daha küçük zarif bişe yaptrmayı düşünmüyorsun ?
bnce cok kötü görünüyor ikiside

Son düzenleme:
bende beğenmedim..dövme sevmem zaten ama bi bayan yaptıracaksa daha küçük dövme kullanmalı...sonra sıkılırsın...bu kadar büyük dövmede ya göbeğin
üstüne yada sırta yapılır heralde başka yere sığmaz...

küçük zarif dövmelerden de yaptırıcam sadece belime ya da sırtıma şöyle büyük bir şey istiyorum ama ağaç ve gotik ev arasında kararsız kaldım. evet sildirmem neredeyse imkansız ancak pek sırıtmayan bir yerime yaptıracağım için sorun olmaz.

çok aradın mı bunları canım başka bırşey yaptır bunlar nedir böle erkek gıbı

erkek dövmeleri daha hoşuma gidiyor. kelebek, yusufçuk vs. dövmeleri beğenmiyorum bende=D

ikiside güzel değil ya bunlar ne böyle ıyykkkk

o kadar mı kötü ya

evet ya bel ya da sırtıma yaptırıcam. sıkılma konusunda haklısın ancak şu anda fena halde istiyorum=D

valla bnde yptırcm dövme nişan parmağımın üzerne hki yazdrcam. yani dövmeye karsı deilm ama bunlar gercekten cok kötü evet baska birnde görnce degişk marjinal geliyor ama bnce sırtında da olsa belinde de olsa o senin bedeninde olack .. hem bu sende ömür boyu kalack. cok iyi düşünmen gerekiyor bana göre.. ayrıca hadi biz birincisi ve ya ikinci dedik..
sende yptırdın .. o yaptırdıgn dövme bizim istedgimz dövme olack senin istedigin deil ..
bnce gereksiz

Son düzenleme:

bu dövmelerle çok marjinal bir imaj vermek istemiyorum o yüzden başkalarının ne düşündüğü önemli. yine ben kendi istediğim dövmeyi yaptırcam tabii ama dediğim gibi başkaları ne düşünür önemli.

Ben beğendim canım.Gerçektende sıradışılıktan uzak ve oldukça marjinal modeller.Artık önümüze gelende çiçek böcek yıldız kalp vs basit dövmeler var.Ben görmekten sıkıldım artık. Bana sorarsan 2. si daha güzel.

Ben bütün teni kaplayan kapkara ve karışık desenli dövmeleri kadına yakıştıramıyorum ama
Tercih edeceksen mutlaka 2.sini tercih et

sağol canım, evet çiçek böcek dövmeleri benim de ilgimi çekmiyor. ancak bunu yaptırmaktan vazgeçtim aklımda çok güzel bir dövme modeli oluştu ve o da çok büyük bu da. ikisi büyük dövmeyi yaptıracağım uygun bir bölgem de yok. o yüzden bundan vazgeçtim.

Ben bütün teni kaplayan kapkara ve karışık desenli dövmeleri kadına yakıştıramıyorum ama
Tercih edeceksen mutlaka 2.sini tercih et

vazgeçtim bunlardan aynen dediğin gibi yakından bakmadığın sürece şekli şemali anlaşılmıyor kapkara bir leke gibi görünüyor. usta birinin elinden yapılması gerek ki belli olsun ama ustalar da çok uçuk fiyatlara yapıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…