- 31 Temmuz 2011
- 1.599
- 5
- Konu Sahibi KittyConda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnce ikiside cok kötü ..
bundan elinde sonunda sıkılacaksın bu kadar büyük bi dövmeyi sildirebiliecegini hiç düşünmüyorum ..
neden daha küçük zarif bişe yaptrmayı düşünmüyorsun ?
bnce cok kötü görünüyor ikiside
çok aradın mı bunları canım başka bırşey yaptır bunlar nedir böle erkek gıbı
ikiside güzel değil ya bunlar ne böyle ıyykkkk
bende beğenmedim..dövme sevmem zaten ama bi bayan yaptıracaksa daha küçük dövme kullanmalı...sonra sıkılırsın...bu kadar büyük dövmede ya göbeğin
üstüne yada sırta yapılır heralde başka yere sığmaz...
küçük zarif dövmelerden de yaptırıcam sadece belime ya da sırtıma şöyle büyük bir şey istiyorum ama ağaç ve gotik ev arasında kararsız kaldım. evet sildirmem neredeyse imkansız ancak pek sırıtmayan bir yerime yaptıracağım için sorun olmaz.
valla bnde yptırcm dövme nişan parmağımın üzerne hki yazdrcam. yani dövmeye karsı deilm ama bunlar gercekten cok kötü evet baska birnde görnce degişk marjinal geliyor ama bnce sırtında da olsa belinde de olsa o senin bedeninde olack .. hem bu sende ömür boyu kalack. cok iyi düşünmen gerekiyor bana göre.. ayrıca hadi biz birincisi ve ya ikinci dedik..
sende yptırdın .. o yaptırdıgn dövme bizim istedgimz dövme olack senin istedigin deil ..
bnce gereksiz
Ben beğendim canım.Gerçektende sıradışılıktan uzak ve oldukça marjinal modeller.Artık önümüze gelende çiçek böcek yıldız kalp vs basit dövmeler var.Ben görmekten sıkıldım artık. Bana sorarsan 2. si daha güzel.
Ben bütün teni kaplayan kapkara ve karışık desenli dövmeleri kadına yakıştıramıyorum ama
Tercih edeceksen mutlaka 2.sini tercih et