- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 40
Tesekkur ederim canim beni anladiginin farkindayim yazilarindan Allah razi olsunSeni anlıyorum 120 kiloyum ve yıllardır insülin direncim gizli şekerim ve üstüne üstlük hiç regli olmamam var
Senle dalga falanda geçmiyoruz ama 2 3 binlik tartılar seni zayıflatmaz sen belli ki kararlısın grlara takılma diyorum eninde sonunda verirsin hele hergun tartilmak gini bir hata yapma ins. direncinde nasıl zor kilo verildiğini en iyi bilen insanlardanım hatta bu yüzden haftada 1 değil ayda 1 tartilmak en mantıklısı
Konuyu acmaktaki amacim suan yeni tarti almaliyim ve kullananlardan tavsiye almakti
Hanimlarin kullandiklari tartilardan memnun olup olmamalarina bakip kendi aradtirmamla da birlestirip yeni bir tane satin almak
Hergun tartilmiyorum ben haftalik 1 kg hedefim var ve aylik 4kg haftalik dogru tartimi gistersin yeter baska bisey istemiyorum netten tefallere bakiyorum yorumlarina suan arastirmam devam ediyor
Rabbim isteyen herkese kilo vermeyi kolaylastirsin zor ve cetrefilli bir surec hele de sen ve benim gibi direnci yuksek insanlar icin