Hangi süpürge en iyisi ?

ilayda cem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
2.636
16
318
43
Diğer
hanımlar hangi elektirikli süprgeyi tavsiye edersiniz?Yenisi torbalımı olmalı şu yeni çıkanlardanmı?
mevcut süpürgenin motoru yandı...şimdi yenisine bakıyoruz ama pekte fikir sahibi değiliz...çekiş gücü iyi olmalı....
tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum ,teşekkürler.....

Philpsten şaşma, hepa filtreli ve emiş gücü de güzel, maraton var bende 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum, ütüsü de çok güzel bu markanın.

ben de süpürge alıcam konu güzel denk geldi bana da yardımcı olur inşallah. ben hepa filtreyi merak ediyorum kullanışı nasıl? eski toz torbalı makinalar gibi toz yapıyor mu etrafı bilgilendirirseniz sevinirim.
ayrıca suya çeken robot var bende çok memnunum ama daha küçük ve pratik kullanımlı olması açısından arayıştayım.
bu hepa filtreli olanlar acaba suya çekenler kadar randımanlı mı?

Ben ıhlas ın temizlik robutunu kullanıyorum.Suya çekişli yani toz torbası yok.ben çok menmunum 2 yıl oldu kullanalı.Herkese tavsiye ediyorum alanlarda menmun.

Ben İhlas ın temizlik robutunu kullanıyorum.Suya çekişli yani toz torbası yok.ben çok menmunum 2 yıl oldu kullanalı.Herkese tavsiye ediyorum alanlarda menmun.

ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum aynen ben de çok memnunum ama hepa filtreleri merak ediyorum ikinci makina için.

hanımlar tavsiyeleriniz benim için çok önemli,özllikle torbasız olanlar hakkında hiç bilgim yok,phillipsten memnun olanlar çok,dyson markasınıda çok beğeniyorlar ama ,ga liba fiyatı biraz fazla,ben bütün yorumları tek tek takip ediyorum,teşekkürler,devam lütfen...

Ben sulu supurgem bozulunca hepa aldim...Daha c tesi gunu ismarladigim yine eski kullandigim gibi sulu supurgem geldi veeee dunya varmis...Ben suludan sasmam..Tercihim bu yani...

cnm ben torbasız olanı önermiyorum temizlerken çile olduğunu söyleyen çok suluyu hiç kullanmadım bilmiyorum..ben bosh un 2200 watlık hepa filtreli kullanıyorum toz torbalı ama toz torbası 4 litrelik epey gidiyor..emiş gücü de max da 400 w imiş..ben hep max da kullanıyorum ve halıları yerinden kaldırıyor..bir de philips fc 9170 var ona bak derim onun emişi 500 w imiş ben alırken onu görmemiştim şimdi olsa onu tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…