Hangi sporu önerirsiniz?

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
merhabalar ben diyet yapıyorum ama yazın bunun yanında birde sporla desteklemek istiyorum.Fakat omuzlarım geniş benim , bacaklarımda az da olsa kaslı kollarımda.ben kollarımı bacaklarımı belimi yani genel olarak vücudu mu inceltmek istiyorum ama kas yapmak veya omuzlarım daha da genişlesin istemiyorum.Hangi sporu önerirsiniz?Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen cevap verin :KK43:

Bence pilates yapmalısın. Uzun, esnek kasların ve çok güzel şekillenmiş hatların olur, diyet de yaptığına göre bomba gibi olursun. Ben üç aydır yapıyorum çok seviyorum. :KK71:

Kas demissinizde bu kas beni baldirli kollarida şiş biri yapmaz dimi? Bir de yuzsem yaninda iyi olur mu?

Yok yok yapmaz kesinlikle. Kasları şişirmek göründüğü kadar kolay bir olay değil. Yüzmeyi de eklemen senin performansına bağlı, bir hevesle başlayıp yorulunca ikisini birden bırakmamak için, birinden başla, bir düzen oturt, sonra enerjin kalırsa diğerini de eklersin. Ben olsam öyle yapardım yani. Beden olarak incelmek, daralmak istediğin için pilates, yüzmeden daha öncelikli olarak geldi aklıma. Ne şekilde yapmayı planlıyorsun sporunu? Salonda, evde?

Ne güzel :) ben de şubattan beri salona gidiyorum hem fitness hem pilates için. Alacağın sonuçların çabana değeceğine eminim.

Ben bir ay düzenli gitmekle sonuç almıştım ve ilk ay içinde hep sağımda solumdaki, dersteki hanımlara bakıyordum, " ayy ben de sonuç alır mıyım " diye. gitmeden önce ve ilk ay hep içinde " acaba iyi olacak mı " endişesi taşıyorsun ve düzenli ve kararlı bir şekilde gidip, çok yağlı, çok şekerli beslenmediğin sürece sonuç alıyorsun. :)

Ben de tam pilates önerecektim :) Ben pilatesle çok güzel bi incelme yaşadım 1 ay düzenli yaptıktan sonra. Kollarda falan asla kas kazanmazsın ama ben karında biraz kas yapmıştım :KK70: Yani sepsert olmuştu karnım ve istediğim zaman karnımı sıkıp baklava yapabiliyodum :KK70: Korkuttum mu bilmem ama kötü bişi değil çok estetik bi vücudun oluyor, tavsiyeler tavsiyesi :)

X