hangi sporları yapmalıyım ?

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
merhaba arkadaşlar. hayatı boyunca kilo problemi yaşayan biriyim. belli dönemlerde 20 kilo verip belli dönemlerde aynen geri aldım bu kiloları.

en son 3 yıl önce dukan diyeti yapmış ve 5 ayda 23 kilo vermiştim. hem de hiç aç kalmadan ve sadece yürüyüşle. Sonra düzensiz iş yaşamı ve düzensiz beslenme ile verdiğim kiloları aynen geri aldım. son 3 yıldır ise bu kilolar adeta üstüme yapıştı.

26 yaşında 1.58 boyunda ve 80 kiloyum. özelikle göbek,sırt, basen ve kollarda yağlanmalarım var. uüz güzelliği her şey değil ne yazık ki. ve kilo cidden insanı yaşlı gösteriyor. o yüzden bir karar aldım. protein ağırlıklı beslenmeye başladım. günde 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.

spora gelince işte burada tıkanıyorum. çünkü amacım ciddi oranda yağ yakmak. pilates yapmak istiyorum ama kilo veridkten sonra sıkılaşmak için yapmamın daha iyi olacağını söylüyor çoğu kişi. bir ara jillian 30 days denedim ama aşırı zorladı kalbimi. çok efor sarfettiren sporları yaparken aşırı zorlanıyorum. çarpıntıdan ölecek gibi oluyorum.

koşu bandı,trambolin,plates topu,esneme bandı ve dumble larım var. sizce nasıl bir program izlemeliyim?

Bende dukan diyeti yaptım çok şükür geri çok almadım 2.5 yılda sadece 7 kg sini aldım ama ben sürekli dikkat ediyorum mesala kaçırınca ertesi gün az yiyorum.hergun abur cubur yok.ekmek zaten arada bir yada hiç yemiyorum.suan 62 kiloyum tekrar 55 kg olsam yeterli ama yapamıyorum. en son bahar ayinda diyet yapıp ramazan ayına kadar 4 kg vermiştim ama ramazan ve sonrası verdiğim kgleri 1 kg fazla olarak geldi.en iyi yapabildiğim ve en hızlı sonuç aldığım diyet dukan diyeti.çünkü ben proteini ve sebzeli yemekleri seviyorum.sende dukanla yeniden kilo verebilirsin

kilo verdikten sonra sıkılasmak icin spor yapılmazki hem diyet hem spor bir arada olmalıki vucut sarkmasın kas olussun..dumbel ile omuz triceps biceps sırt gogus kaslarınızı calıstırabilirsiniz mekik bacak cekme hareketleriyle karın bolgenizi calıstırırsınız bacaklar icinde bilek agırlıgı alıp bacak calısın

Bu aletleri kullandiktan sonra yer hareketleri yapmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…