Hangi spor aleti

pepeti

kendine gel artık
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
3.643
9
kızlar eliptik aletmi kondisyon bisikleti mi yürüme bandımı hangi spor aletini önerirsiniz

bunları kullanan arkadslar alırken hangi özelliğine dikkat etmeliyim, benimkinde şu yok keske olanı alsaydım ya da benimkinde şu gereksiz olmasaydı dediğiniz var mı şimdiden tesekkurlerrrr

kızlar eliptik aletmi kondisyon bisikleti mi yürüme bandımı hangi spor aletini önerirsiniz

bunları kullanan arkadslar alırken hangi özelliğine dikkat etmeliyim, benimkinde şu yok keske olanı alsaydım ya da benimkinde şu gereksiz olmasaydı dediğiniz var mı şimdiden tesekkurlerrrr

bisiklet ve yurume cok etkili ben denedim faydasinida gordum:KK49:

tabikii eliptik bisiklet(uzay yürüyüşü) bütün vücudu çalıştırıyor ben her gün 30 dakika çalışıyorum çok süper bir spor aleti sıkılaşma sağlıyormuş araştırıp ona göre almanı tavsiye ederim.:KK28:

cnm yürüyüs bantları cok yayrlı degıl iice bı arstır ıstersen bende kondisyon bisikleti alıcm ama yasadıgım şehrdn dolayı gusl bi tnae bulamadık.yürüyüş bandının dizlere zararı varmıs

bendede var sürekli yaparsan faydası oluyor ben sürekli yapamıyorum ama azmettim bu kez bırakmayacağım birkaç gündür yapıyorum çok güzel terletiyor. ama birdne yormamak gerekiyor vücudu o yzüden dinlene dinlene yapıyorum. yarım saat hiç durmadan yapabilirsek daha faydalı olur bence. dılarıda yürüyüş yapıyordum ama pek bş faydasını göreedim bisiklet daha güzel.

spor salonunda yürüyüş bandı,bisiklet,eliptik,mekik aleti hepsini kullanıyorum.en kısa sürede en fazla kalori harcatan koşu bandı oluyor.zaten gelenlerin çoğu en fazla zamanı koşu bandında geçiriyorlar...

koşu bandı almayı düşündük önce ama küçük bir evde onu koyacak yeri bulmak zor
bu alet yerde kaplamıyor yatak odasında bir köşede duruyor
kullanıcağım zaman tv karşısına alıyorum hafifde rahatlıkla taşıyabiliyorum
ayrıca bel çevirme kısmıda var ağırlıklarıda kolları çalıştırmak için
fiyatıda baya uygun ben 250 tl ye aldım ama nette daha ucuz

Son düzenleme:
bendeki alet bu tavsiye üzerine aldık
tavsiye eden kişi çok memnun bende henüz bir haftadır kullanıyorum
bin adım da su içinde kalıyorum güzel terletiyor
henüz tartıda fark yok ama eşim görüntü olarak zayıfladığımı söylüyor
bilmiyorum memnun kalırım umarım

Son düzenleme:
303-step-twist.jpg

bence eliptik en hızlı forma sokan...zaten tüm aletlerde ne kadar sürede ne kadar calori yaktığınızı takip ederseniz bunu anlamanız çok kolay olur...en fazla caloriyi cross ta yakıyorsunuz...

bu altte bin adımda 140 kalori yakıyorum ben bin adımıda yaklaşık 15 dk da sürüyor
cross da ne kadar zamanda yakılıyor

hangi level de çalışıyosunuz bilmiyorum ama bnm astımım var o nedenle crosta ben en fazla 2 level yapabiliyorum o da sadece 10 dak yaktığım kalori 160

X