Hangi sendika üyesisiniz?

Hangi sendika üyesisiniz?

• Eğitim-Sen

OY: 7 18,4%
  • Türk Eğitim-Sen

OY: 8 21,1%
  • Eğitim Bir-Sen

OY: 4 10,5%
  • Eğitim - iş

OY: 1 2,6%
  • Üye değilim

OY: 18 47,4%

• Ankete Katılan
    38

çokoprens

iki prens annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
2.766
15
45
Eğitim-Sen
Türk Eğitim-Sen
Eğitim Bir-Sen
Eğitim - iş
Üye değilim

Sendikalı olmanın ayrıcalığını hissediyor musunuz, size ne gibi faydalar sağladı, hani sendikaya üyesiniz ya da üye olmayı planlıyorsunuz, ya kararsızlar üye olmayı düşünmeyenler, evet görüşlerinizi bekliyorum öğretmenlerimm

ben eğitim-sen üyesi bireysel anlamda bir beklentim yok tabi ki gelecekle ve toplumla ilgili,haklarımızı alabilmek(bu ülkede hayal olsada)gibi beklentilerim var sendikam tam olarak ideolojimi yansıtmasa da hiç örgütsüz olmaktansa en yakın olanı seçtim

hiçbirine hiç sevmem sendikaları.......
öğretmen misin canım sen? programcı yazıyor da?

ben biraz da eşim sebebiyle eğitim sen üyesiyim
bire bir şu faydasını gördüm diyemem ama geçmişte sendikal olarak kazanılan birçok hak var, bunu da inkar edemem

hiç birine üye değilim
bireysel hiç bir fayda sağlamıyorlar cünkü
ayrıca kurumdaki tas kafa amirlerin kişiyi etiketleme alışkanlıklarını cok güzel besliyor sendikalı olmak
sevmediğim seyler bunlar benim

yine de
genel olarak görüş ayrılığında olsam da
mesleki haklar acısından
egitim sen in daha aktif ve faydalı işler yaptığını düşünüyorum
farkında değiliz ama onun itirazlarının cok faydasını gördük
örneğin ek ders faciası:kızgın:

sendikalar ne zaman siyasi bir partinin politikasını savunur olmaktan kurtulurlarsa o zaman haklarımızı daha iyi savunacaklarını, görevlerini daha iyi yürüteceklerini düşünüyorum.

ne kadar hiçbir sendikayı beğenmesem de türk eğitim sen üyesiyim. tüm öğretmenelerin de bir sendikaya üye olmalarının gerektiği kanaatindeyim. Çünkü hükümetle yapılan görüşmelerde hiç de ciddiye alınmıyorlar. Çünkü temsil ettikleri üye sayısı çok az.

hiç bilmeden türk eğitim sen e üye olmuştum ilk öğretmenlik yıllarımda..bana hiç faydası olmadığı gibi o zamanlar cüzi bir miktar da sendika için kesiliyordu aylığımızdan..şimdi bıraktım,özgürümsırnaşık şey

hiç bilmeden türk eğitim sen e üye olmuştum ilk öğretmenlik yıllarımda..bana hiç faydası olmadığı gibi o zamanlar cüzi bir miktar da sendika için kesiliyordu aylığımızdan..şimdi bıraktım,özgürümsırnaşık şey

merhabalar canım, maaşımızdan yaklaşık 6 tl kesilip 11 tl ekleniyor...özgürlük diye düşünmemek lazım bence, bizim haklarımızı bizim adımıza savunuyorlar...

merhabalar canım, maaşımızdan yaklaşık 6 tl kesilip 11 tl ekleniyor...özgürlük diye düşünmemek lazım bence, bizim haklarımızı bizim adımıza savunuyorlar...
belki de şimdiye dek elle tutulur bişi görmediğimdendir:1rolleyes:

türk-eğitim sene üyeyim ve bireysel anlamda çok faydasını gördüm ne zaman ilçe ile yada idarecilerle bir sıkıntım olsa asla yalnız bırakmadılar hukiki anlamda hep yanımda oldular bu bakımdan minnettarım.ancak bu durum biliyorumki bulunduğumuz ilin sendika temsilcilerinin tutum ve karekterleriyle çok ilintili

öğretmen misin canım sen? programcı yazıyor da?

ben biraz da eşim sebebiyle eğitim sen üyesiyim
bire bir şu faydasını gördüm diyemem ama geçmişte sendikal olarak kazanılan birçok hak var, bunu da inkar edemem

canım ben öğretmen değilim...
bana kızmışsın geri dönmedim diye ama bakmadım dönüpte.....kusura bakma
:nazar:

evet canım biraz tuhaf geldi açıkçası, öğretmen sendikalarıyla ilgili bir konuya gelip öyle bir yorum yazmışsın, bir daha da dönmemişsin
ben de merak ettim haliyle
neyse gözünden kaçtı heralde

X