Hangi şehre gelin gideceksiniz ?

ya bende hatay dan niğde ye hemde 4 ay sonra :( bazen çok üzülüorum gitmesem mi diyorum kendi kendimi yiyorum...

:teytey:afyonluyum ailem afyonda ben ardahanda çalışıyorum osmaniyeye gelin gideceğim ama eşimle ardahanda yaşayacağız opuyorumnanaktan:dance:

ıstanbul'dan ıstanbul'a. kaydirigubbakcemile3 Aileminle oturacağım yer arasında arabayla yarım saatlik mesafe olacak sadece. :))

biz de kıbrıs'a yerleşcez. ikimizin ailesi de izmir'de kalacak. bazen seviniyorum, bazen üzülüyorum bu duruma. Ama başbaşa kalma düşüncesi yine de çok güzel alkisalkisalkis

Ailesinden uzağa gideceklerin Allah yardımcısı olsun. Zordur gerçekten, bende ailemden uzakta yaşayamazdım. Ama sevince mecbur kalabiliyorsunuz bu durumlara. ::gitme:

balıkesirden tekirdağa ama şu anda işim :a015:nedeniyle şırnak cizredeyim. ayrı kalmaya alıştım ailemden ama böyle ayrılık daha zor geliyo

ankaradan ankaraya (15-20 dk mesafe):nazar:
Rabbim herkesı yerine yakıstırsın inşaallah
doğduğum yer değil doyduğum yer derler.gurbete gelın giden kızlar Allah yardımcınız olsun canınız sagolsun.herşey belirli süre sonra hallolur.yakın dersin uzağa gidersin.uzak dersın yakına dersin kısmet .benımde ablam bızden taaa 600 km uzaktaydı 10 yıl kaldılar donus yaptılar ankaraya.kısmet herkese mutluluklar

Hahaha az daha alt komşuya gidecekken bu sefer o kdr yakın olmasada yine İzmir içinde 20 dakka uzaklıkta bir yere gelin gittim. :D

Back