hangi şehirde yaşamak isterdiniz?neden?

mugla - fetiye geçen sene 10 günlügüne oraya tatile gitmiştik hayran kaldım ...bildigin küçük istanbul gibi..bu senede gidicez kısmetse...eşimle hep ileriye donuk hayeller kuruyoruzzz.ilerdede emekli olunca alırız diyoruz bir ev oohhhh gel keyfim gelll ...mükemmel bir şehir hem her konuda fiatlarıda burayla aynı .

çanakkale, deniz kenarında, yeşil, küçücük, ucuz, köpekleri bile sakin, sokakları güvenli, insanları ahlaklı, saygılı, terbiyeli, ne yediğine ne giydiğine kimse dönüp bakmaz, üniversite şehri. tabi böyle anlatmak seni taşındırmaya yetmez herhalde ama sakin ve huzurlu bir hayat istiyorsan mutaka değerlendir

çanakkale, deniz kenarında, yeşil, küçücük, ucuz, köpekleri bile sakin, sokakları güvenli, insanları ahlaklı, saygılı, terbiyeli, ne yediğine ne giydiğine kimse dönüp bakmaz, üniversite şehri. tabi böyle anlatmak seni taşındırmaya yetmez herhalde ama sakin ve huzurlu bir hayat istiyorsan mutaka değerlendir

benimde aklımdan geçen bir şehir.çok güzel anlatmışsın bana aradığım şehir bu izlenimi uyandırdı.yarın gidecegimiz şehir belli olacak ne çanakkale artık listede:)

mugla - fetiye geçen sene 10 günlügüne oraya tatile gitmiştik hayran kaldım ...bildigin küçük istanbul gibi..bu senede gidicez kısmetse...eşimle hep ileriye donuk hayeller kuruyoruzzz.ilerdede emekli olunca alırız diyoruz bir ev oohhhh gel keyfim gelll ...mükemmel bir şehir hem her konuda fiatlarıda burayla aynı .

mugla yaşamak için sanki sıcak olur gibi geliyor.kesinlikle yazın gidilecek biryer fakat sürekli yaşamak nasıl olur .ev kiraları uygunmudur?

yarın atama yerimiz belli olacak. aradığımız şehir muglaya uyuyo sakin,küçük ve güvenli bir şehir istiyoruz.fakat kira durumuda önemli.

yarın atama yerimiz belli olacak. aradığımız şehir muglaya uyuyo sakin,küçük ve güvenli bir şehir istiyoruz.fakat kira durumuda önemli.
orada okuyorum canım sadece bir odaya 350 veryoruz sen dşn artk bir apart 700 iki kişilk

Son düzenleme:
istanbul'a aşığım ;güzel diye..yaşamın pahalı olduğunu biliyorsunuz,buna rağmen isterdim..Adana kiralar ucuz,sebze ucuz..fena şehir değil..yazın çok sıcak,klima kullanırsan sorun kalmaz.malatya doğu için gayet güzel bir yer,yazın serince,kiraları bilmiyorum ama uygundur ..konya güzel ,sakin şehir,kiralar adana kadar ucuz değil..

Son düzenleme:
arkadaşlar hala yeteri kadar yorum yok bugün karar vermemiz gerekiyor.bırakın luzumsuz konulara takılmayı:) sizin bilgilerinize ihtiyacım var .

Kendi memleketim İzmir'de yaşamak isterdim...İnsanları sıcak kanlı,kibar,nezih,modern,ulaşım kolay,yiyecek -içecek diğer şehirlere nazaran daha ucuz,pazarlarda bol çeşit meyve sebzeler........

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam bu 3 şehir arasında Çanakkaleyi tercih ederdim..Bartını görmedim ama Çanakkale ve Ispartayı gördüm...
çanakkaleyle ısparta arasında kaldım. sabahtandır nette araştırıyorum çıkamadım içinden.sence ısparta nasıl çokmu küçük sosyal ortam nasıl?çanakkale belki bize kalmaya bilir orda birazsıkıntı var.inş hayırlısı olur konuyla forumdaki arkadaşlar ilgilenmiyorlar.gereksiz geyiklerdeler tamam olsunlarda burda canımız sıkkın ama:)bu kadar kk üyesi olan bir ofrumda bak şu hale bayanlar yaşadığı şehirleri anlatmıyorlar bile.sana teşekkür ederim.

çanakkaleyle ısparta arasında kaldım. sabahtandır nette araştırıyorum çıkamadım içinden.sence ısparta nasıl çokmu küçük sosyal ortam nasıl?çanakkale belki bize kalmaya bilir orda birazsıkıntı var.inş hayırlısı olur konuyla forumdaki arkadaşlar ilgilenmiyorlar.gereksiz geyiklerdeler tamam olsunlarda burda canımız sıkkın ama:)bu kadar kk üyesi olan bir ofrumda bak şu hale bayanlar yaşadığı şehirleri anlatmıyorlar bile.sana teşekkür ederim.

Rica ederim..İsparta da sıkılırsın..Pek bir sosyal ortam yok...Yazın bile çok serin bir memleket...

Çanakkale çok daha iyi ...

Son düzenleyen: Moderatör:
türkiyede yaşanılası şehirler çankkale, bursa, izmir, muğla bence bu şehirlerden birini düşünebilirsin. sakin ve küçük olsun dersen çanakkaleyi sakin ve büyük olsun dersen kesinlikle bursayı tavsiye ederim

Ben istanbul asigiyim.. O ayri..

Size yalova yi oneriyorum. Su an cok uzakta oldugum memleketim... Kiralar istanbula oranla cok daha dusuk..
Mavi ve yesili bi arada gorebileceginiz, kucuk, temiz bir sehir. istanbul yenikapi feribotu 1 saat. Pendik yarim saat..
Bursa, izmit de uzak degil. Heryere yakin, sakin mis gibi bir havasi var.. Nami diger cinarcigi, selaleri var.. Yazlari cok bunaltici bir havasi yok.. Kisin dizlere kadar kar gormeniz de pek mumkun degil. :)

X