• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuandan kullanıyosunuz ? Memnun musunuz ?

anqeLoyku

UtKum DünYaMa HoşqeLdİn..
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
381
0
46
Kocaeli
Slm kızlar ben elidor kepeğe karşı etkili şampuanını kullanıyorum bitsin bi daha almicam duruluyorum saçımdan gitmiyo cif gibi saçım uzun oyüzden zor oluyo....

loreal elseve komple onarıcı 5 + saç kremini ve maskesini kullanıyorum..çoğu şampuan kepek yapıyo bende gliss ve elseve yapmayanlardan..

Konu içeriği nedeniyle "Şampuan ve Saç Kremleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları ilgili başlıklar altında açmaya özen gösterelim

anladım cnm herkes memnun kullandığı şampuandan bi ben bulamadım heralde kendime göre =)

benim saçlarım boyalı değil ince telli ve uzun eskiden 2 yıl önce falan hedan soldiers mentol ferahlığını kullanıyodum kokusu çok kalıcı ve güzeldi ama mentollü olduğu için duştan çıkınca yüzüm kavruluyodu =))

ben hem akıcı bir şampuan hemde saçı kuruladıktan sonra da kokusu kalan bir şampuan istiyorum vardır umarım =)

Elseve ve çok da memnunum arı sütü
a_7cpM.jpg

Su anda Loreal kullaniyorum. Yeni aldim, daha 2 kez kullandim. Gayet guzel.
Ondan once Pantene kullaniyordum, onu da severim.

A plus şampuanı ve saç kreminden memnunum:) saçımı her gün yıkamak zorunda kalırdım çabuk yağlanırdı ama şimdi 3günde bir yıkıyorum

Son düzenleme:
Blendax tüm saçları için meyve özlü- minoksidil defne özlü dökülme karşıtı&onarıcı.
Memnunum.

Komili bebe şampuanı kesinlikle süper :) Şaçlarımı parlatıp yumuşacık yapması ayrı kokusu ayrı güzel. Bu şampuandan önce elseve kullanmıştım hiç dökülmeyen saçım sayesinde dökülmeye başladı ama bu şampuandan sonra geçti :)

Organicium şampuan kullanıyordum memnunum eczane ürünü olması içimi rahatlatıyor tavsiye ederim.Fakat parfüm kokulu olmadığı için özlemişim deneme amaçlı fruitkicks aldım hoş kokulu ama boyalı saçlar olanını almamışım keçe gibi oluyor ama güzel beğendim eşimde kullanıyor çok memnun.WELLA kırmızı sampuanıda kullanmıştım kepek oldu saçlarımda gerçi başka sebelerde olabilir şüpheliyim boyadana ya da farklı şekillendiriciler kullanmıştım herneyse ama memnun kalmadım yumuşak yapıyor mis kokuyor ama bi daha almammmm:50:

Back