Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mustelanın konak önleyici köpüğüne kullandım doğduklarından beri,hiç bi işe yaramadı
klava:iki bebeğimdede konak oldu,bitsin sebamede geçicem
sudagidan.blogspot.ae
Kayıtlı Üye
benimkinde de kalip gibi konak var nasil önlicem onu ya gördükce sinir oluyorum
benim oğlumunkide çok fazlaydı canım,ben hergün zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdüm kafasına 2 saat öyle bekledi ondan sonra yumuşak bi fırçayla yavaşça zorlamadan taradım ve yıkadım,akşam yatarkende bebek yağı sürdüm 5-6 günde tamamen temizlendi,şimdi kızımda var ama o hiç bişey yaptırmıyo,sürmeye kalktığımzda kıyamet kopuyo,az olduğu için dokunmuyorum,kendi kendine geçmesini umuyorum
sudagidan.blogspot.ae
Kayıtlı Üye
ne kadar zeytinyagina ne kadar karbonat karistiricam ben de denesem ama benimkinin saci yok gibi kel, fircalatmazki
4 tatlı kaşığı zeytinyağına 1 tatlı kaşığı karbonat,saçı olmasa da fırçalamaya çalış,canı acımazsa fırçalatır
sadece ben miyim dalin şampuanla bebenin tüm vücudunu yıkayanbilmiyorumkismile
posicim göz kararı yapabilirsin canım benim mesela 2 yemek kaşığı zeytinyağı içine 1 çay kaşığıu karbonat yeter bence bizdede konak var ama yok denecek kadar az ilk başta dalin kullandık cildi çok kuru olduğu için nivea kullanıyom şimcik hem şampuanı hem vücut losyonunu çokta memnunum pamuş gibi yapıyo tombalağımı kız esmer bende 3şişeyi bitirmek üzereyim şampuanda ayda 1 tane birtirmişim bimden jonhsın babynin setini almıştım ama bişiyi benzemiyo kullanmadım hiç sadece bebek yağını kendim hamileken kullanmıştım
pamuklara sarsam seni...
Kayıtlı Üye
posicim göz kararı yapabilirsin canım benim mesela 2 yemek kaşığı zeytinyağı içine 1 çay kaşığıu karbonat yeter bence bizdede konak var ama yok denecek kadar az ilk başta dalin kullandık cildi çok kuru olduğu için nivea kullanıyom şimcik hem şampuanı hem vücut losyonunu çokta memnunum pamuş gibi yapıyo tombalağımı kız esmer bende 3şişeyi bitirmek üzereyim şampuanda ayda 1 tane birtirmişim bimden jonhsın babynin setini almıştım ama bişiyi benzemiyo kullanmadım hiç sadece bebek yağını kendim hamileken kullanmıştım
yaa 1 şişenin içinde hala 1/4 kadar şampuan var. hem fücudunu hem de kafayı yıkıyorum onla.
tutumlu karıyam vesselam :1closedeyes:
KaNaTSıZ MeLeĞiM :)
Kayıtlı Üye
bende dalin şampuanla yıkıyorum yumuşacık oluyor .benim büyük şişe 2. bitmek üzere
canım yamanımmmm..
Kayıtlı Üye
yaf o kadar kötümü johnson ,kociş indirinden vücut+saç için olan şampuanını almış büyük şişe hem yenidoğan için olanı almış daha hassas diye.bide bedtime sabunu var eflatun onu.kullanmiim mi kötü mü yapıyo????bilmiyorumkismile
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
valla ben çoook memnunum johnsondan...
3 de var bende cnm...
vucut jelimiz bitti....dalin sabun vardı syokta onu açtım bende...
yalnız ilk kullandığımız şampuan mor olandı o bitti sarısına başaldık şimdi o daha güzel kokuyor:ecrin_bebek:
Kaan'ım Allaha Emanetsin
Pro Üye
Anneler Kulübü
bu mustela konak önleyici şampuana gıcığım birincisi konak engellemedi
ikincisi artık kesin netleştirdim her banyodan sonra yzünde pütürler oluşturuyo alergen değil yazmış bide alerji yaptı bide mustela krem srem dedim iyice mahvetti bu mustelalar ize yaramadı
hadi bi dalin alam bakam
vallaa ben de kızım doğduğundan berii saçını da vücudunu da herbiyerini dalin şampuanlaa yıkıyorum banyodan sora da misss gibim kokuyoo bebeğiiimm yerimseniben
ben ilk basta sebamde kullandim sonra konak olunca mustelanin konak onleyici sampuanina gectim ise yaradi gecti vucudu icin de sebamedin sabunu hic kopurmuyor mustelanin sac vucut sampuani var onu kullaniyorum
canım yaa bende aynı durumdan muzdaribim nasıl geçtimi konak? şimdi büyümüştür bebeğin. bebeğim 5 aylık oldu konağı hala duruyo birtürlü geçmedi. gördükçe ağlayasım geliyor. seninki nasıl geçti yazarsam sevinirim
bizde de konak vardı. zeytinyağı ve karbonat karışımını güvenemeyip uzun süre denemedim. ama konak artınca çaresiz kalıp denedim. çok memnun kaldım, etkili oldu. ilk yıkamada çoğu gitti. bu arada yıkarken bebek fırçası ve tarağını yavaşça kullandım tabii. konakları daha iyi temizledi.
güsel prensesini bekliyoo
Kayıtlı Üye
biz doğduğundan beri sebamed kullanıyoruz çok memnunum hiç konak olmadı ve çok güzel kokuyor hemde bol köpürüyor.
biz doğduğundan beri mustelanın ürünlerini kullanıyoruz konak olduğunda johnson un bebek yağını sğrğk beklettik taradık mustela çok köpürmediği için ufak bir dalin aldık yıkadık kalmadı kabuk falan mustelaya devam
ben mustelanın güneş kremi ve bebek parfümünüde kullanıyorum
Ben kızım doğduğundan beri sebamed kullanıyorum.Çok memnunum.