Bebek Beslenmesi Hangi şampuan?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

HULA

canım yamanımmmm..
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
248
0
96
Kocaeli
kızlar bebeğinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz.ben bugüne kadar sebamed kullandım.şimdi bitmek üzere.ama sabununu kullanamadım hiç köpürmüyo.dalin sabun almış eşim onu kulladık bi zararı olmadı.ama şaçına yeni ne kullansam bilemedim.bilmiyorumkismile

en iyi ve sağlıklısı dalin ben çok memnunum çok para vermeye gerek yok

ben chicconun sampuanı,sabununu daha doğrusunu bütün bakım ürünlerimiz chicco bizim vede çok memnunum

bize ilk doğduğunda hastanede kalırken unibaby'nin yenidoğan şampuanını aldırmışlardı hala daha bitmedi.
ama o da öyle foşur foşur köpürmüyor zaten.
memnunum ben gene de güzel kokuyo

bende chicco kullanıyordum ama kokusunu hiç sevmedim annemlerde bıuraktım onu gelince kullanırım diye dalin aldırdım eşime valla guzel kokuyor kocaman şişe:)

mustela konak önleyici yeni doğan köpük şampuan almıştım onu kullanıyoruz
annemlerede nivea hem vücut hem saç şampuanını aldım orda banyo yaparkende onu kullanıcaz
sebamed e neden devam etmiyosun

ben johnson's şampuan kullanıyrz ayrıca yine aynı vucut jeli köpüğü kullanıyoruz...
ara da dalin sabun kullanıyorum vucudu için kokusu çok hoşuma gidiyor...

Bizde chicco'nun ürünlerini kullanıyoruz... Sadece bebekyağı bize iyi gelmedi onun dışında memnunum...

hep sebamed kullandım
ablamda kalırken johnson's aldım heç beğenmedim
komilinin bebek sampuanın aldım beğendim
birde bübchen aldım sac ve vücüt sampuanı onuda dus jeli gibi kullanıyom

Ben de mustela konak önleyici şampuan kullandım bir süre, şimdi yine mustelanın bebek şampuanını ve bübchen kokulu bebek şampuanı kullanıyorum, ikisinden de memnunum..

ayy ben dalinin kokusuna hastayimdir..
insallah melegim sag salim dogsun insallah dalin bulabilirim de onu kullanirim opuyorumnanaktan

hep sebamed kullandım
ablamda kalırken johnson's aldım heç beğenmedim
komilinin bebek sampuanın aldım beğendim
birde bübchen aldım sac ve vücüt sampuanı onuda dus jeli gibi kullanıyom

nan culi kaç kutu şampuan bitirdin olm kısacık zamanda.
ben hala 1 kutuyu bitiremedim :1ninca:

mustela konak önleyici yeni doğan köpük şampuan almıştım onu kullanıyoruz
annemlerede nivea hem vücut hem saç şampuanını aldım orda banyo yaparkende onu kullanıcaz
sebamed e neden devam etmiyosun

pahalı yaa o gerek yok aynı işi gören varsa.diğerlerinin 2 katı.ondan yoksa bi sorun yok sebamed şampuanda.ama sabunu hiç köpürmüyo.kullanmıyorum onu

johnson berbat yapış yapış..

nivea ve dalin kullanıyorum..

biz chicco kullanıyoruz
sabunuda köpürüyo sampuanıda
memnunuz herşeyinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…