Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu hangi salon takımı daha güzel?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

metu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
30
0
86
Ankara
arkadaşlar hangisi daha güzel yada bu takımlar hakkında fikirleriniz neler?

Eklentiler

• $galeria-1519096049.webp
    $galeria-1519096049.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $galeria-1255746544.webp
    $galeria-1255746544.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $galeria-450541268.webp
    $galeria-450541268.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 84
1. takımın minderleri çıkıyor galibe o tip koltuklar pek kullanışlı değil kayıyor ve oda dağınık gibi görünüyor
2. takım şık ama ayakları pek hoşuma gitmedi
3.berjeri çok hoş ama çokluları çok hantal duruyor
imkanın varsa 2.nin ikili ve üçlüsünü al 3.nün berjerini

öyle imkanın yoksa 2. yi alırdım

(2 ve 3. takım 2 parçadan ibaret değil değil mi)

Son düzenleme:
1. takımın minderleri çıkıyor galibe o tip koltuklar pek kullanışlı değil kayıyor ve oda dağınık gibi görünüyor
2. takım şık ama ayakları pek hoşuma gitmedi
3.berjeri çok hoş ama çokluları çok hantal duruyor
imkanın varsa 2.nin ikili ve üçlüsünü al 3.nün berjerini

öyle imkanın yoksa 2. yi alırdım

(2 ve 3. takım 2 parçadan ibaret değil değil mi)

yok canım hepsinden istediğini alabiliosun ben 3 2 1 1 almayı düşünüyorum..

hepsi çok şık. hepsini beğenmeme rağmen şuan ki halimi göz önünde bulundurunca ben 3. yü seçiyorum. bebekli evde 1 haftada koltuk altına kaçan şeylerden dükkan açılır.elini bacağını sokması da cabası.bunlar olmasa da 3. derim sanırım. baktıkça daha çok sevdim. ben de ''sdktm'' ye katılıyorum üstelik. minderli olunca çok çabuk dağılıyor

Son düzenleme:
hepsi çok şık. hepsini beğenmeme rağmen şuan ki halimi göz önünde bulundurunca ben 3. yü seçiyorum. bebekli evde 1 haftada koltuk altına kaçan şeylerden dükkan açılır.elini bacağını sokması da cabası.bunlar olmasa da 3. derim sanırım. baktıkça daha çok sevdim. ben de ''sdktm'' ye katılıyorum üstelik. minderli olunca çok çabuk dağılıyor

teşekkürler cnm yorumun için 3.nün 3lüsü kaba mı duruyo sence de biraz tereddüt ettim de o konuda :15:

1ncı bence guzel ama bır arkadasın dedıgı gıbı mınderler kayıyorsa kı benım ogrencılık evımdekı koltugunda mınderlerı kayardı uyuz olurdum oyle bır sorun varsa alma sabıt mınderlı al, ıkıncının rengı guzel ama model her yerde var dogtasın modelı ama herker taklıt etmıs, 3uncu cok kaba duruyor

3.diğerlerine göre daha modern , ama şu da var altını temizlemek de daha zor çekeceksin de sileceksin tekrar yerine koyacaksın :18: O sebepten 1 ya da 2 ya da daha modern altı da böyle açık bir şeye baksan¿

bnce 1. takım çünkü hem spor hemde klasik dekore edebilirsin ama minderleri kayıyorsa bilemem tabi..
2. takımın ayakları hoş değil,3. takım ise çok hantal bnce..

Back
X