Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Sac Rengi Olmali?(resimli)

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
Meraba arkadaslar araniza yeni katildim.Ben Sarisindan,esmere,orta kumraldan karamele.kizil haric bütün tonlari denedim.Saclarimda tekrar degisiklik yapmak istiyorum.Birkac tane resim ekliyorum.Sizce Ne yapmaliyim

Mavi elbiseli olan sac rengim suan.ama koyumu yapsam acikmi karar veremedim bi türlü :26:

Aslinda gecen sene sacim koyu kumraldi.Böle istiyorum.ama sonra acmasi zor oluyo.Bi bakarmisiniz kizlar

Yüzüne sıcak tonlar yakışır,mesela karamel kahve denesene.hem açık bi renk değil ve çok kullanışlı.
saçının modelinde de güzel durur

kızıl sanırım 1 resimdeki acayip güzel durmus cok genç gözükmüşsünüz diğer resimlere göre

cvplariniz icin cok tesekkürler arkadaslar ilk resimdeki sac rengi kizil kahveydi.Sicak cikolata aklima takildi.Sanirim onu denicem kizlar en yakin zamanda resim koyucam.:80: :79::81:

kaşın gözün çok güzel we 3 renkte çok yakışmış bence tabi.kahverengi we sarı saçlarınında kesimi çok güzel.bence yüzüne her renk gider

kızılın bütün tonlarını kullandım canım.oda güzel olur sana.açık tenlilerde çok güzel duruyo.boyadıktan sonra resim koyarsan görelim tatlım..

Koyu renk seni kesinlikle daha genç, daha enerjik ve sevimli göstermiş bence canım... Beninm oyum ilk ve sonradan eklediğin koyu kumral saçlı resmine

kumralda guzel sarıda cnm .. ama bence degısmek ıstıosan kızıl dene cnku hıc denememssn denız sekıyıde andırıosn zaten sanada yakısır...kızıl kahve tonları

cvplariniz icin cok saolun en yakin zamanda bi resimle geri dönücem cok öptmm

kizlar eski dosyalari karistirirken 5 sene önceki fotomu buldum.o zamanda saclarim bakir tonlarindaydi...bunada bi bakarmisiniz..:26:

1.resimdeki saç rengin en güzeli bence.çokta yakışmış..
hangi renk oluor 1 resimdeki,,bende o renge boyim karar veremeiştm bi türlü ama renk güzel duruor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…