- 5 Ekim 2022
- 56
- 11
-
- Konu Sahibi Mehtap Cicek
Philipsin dediğim bütçede var mı önereceğiniz?Grundig pek bilmiyorum kullanmadım ama philps öneririm
Daha kullanmadım ama Philips daha iyi bence fiyatı da uygunMerhaba arkadaşlar. Kızım için saç düzlestirici alacağım. Bütçem 500 tl civarı...
Bunları buldum. Yorumları iyi gibi ama emin olamadım. Sizin tavsiyeniz nedir?
GRUNDIG HS 5176 Kalın Argan yağı kaplı Plakalı iyonik sap
GRUNDIG HS 7033
GRUNDIG HS 7034
Merhaba, kızınız kaç yaşındaMerhaba arkadaşlar. Kızım için saç düzlestirici alacağım. Bütçem 500 tl civarı...
Bunları buldum. Yorumları iyi gibi ama emin olamadım. Sizin tavsiyeniz nedir?
GRUNDIG HS 5176 Kalın Argan yağı kaplı Plakalı iyonik sap
GRUNDIG HS 7033
GRUNDIG HS 7034
Philipsin 600-700 olanı da var 1 küsür olanı da bakabilirsiniz internet üzerinden. Benim kullandığım seriyi ben bulamadım ancak zamanınsa 200 lira gibi bir fiyata aldım senelerdir de hiç bozulmadan kullanıyorum ısınması vs gayet iyi önerirm. Bir kere alırsanız ömürlük kullanılıcak bir markaPhilipsin dediğim bütçede var mı önereceğiniz?
13 yaşındaMerhaba, kızınız kaç yaşında
Anladım. Çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım.Philipsin 600-700 olanı da var 1 küsür olanı da bakabilirsiniz internet üzerinden. Benim kullandığım seriyi ben bulamadım ancak zamanınsa 200 lira gibi bir fiyata aldım senelerdir de hiç bozulmadan kullanıyorum ısınması vs gayet iyi önerirm. Bir kere alırsanız ömürlük kullanılıcak bir marka
Öyle mi ? Kızınıza bende kapalı 0 düzleştirici var hediye etmek isterim kardeşime13 yaşında
Cok teşekkür ederim. Ama biraz pahalı sanki... O kadar bütçem yok.Ben dyson hair wrap kullanıyorum gerçekten çok iyi
Çok teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemedim.Öyle mi ? Kızınıza bende kapalı 0 düzleştirici var hediye etmek isterim kardeşime
Bu güzel hediyenizden ötürü kızımla birlikte çok teşekkür ediyoruz.Özelden bilgimi atıyım size hatta sarı sitede satılık ilanı vardı. Kaldırıp yollarım hemen.