GAK Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2012 68 0 46 İstanbul 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi GAK #61 Beetlee .!.: araarında fark yok sadece s 6500 ın kutusunda cd var saç şekillerini gösteren o kadar. özellik farkı yok. Genişletmek için tıkla... Bende tam sizin sayfanıza yazmıştım
Beetlee .!.: araarında fark yok sadece s 6500 ın kutusunda cd var saç şekillerini gösteren o kadar. özellik farkı yok. Genişletmek için tıkla... Bende tam sizin sayfanıza yazmıştım
sadelina Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2011 710 4 96 İstanbul 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi GAK #62 saçlarım kuru ve kıvırcık rowenta aldım epey oldu cok memnunum yuksek ısıda yapıyorum mecburen gene bısey olmuyor,ama maşa olarak babylıs almştım ayda bır yapsam bıle saçlarımı yakıyor koptu kac kez roventa super dıyorum,ve yıkayana kadar bozulmuyor saç..plakasının kalıtesıne bakarak alın pahalı olsada kalıtelı olsun,saçı yakıyor yoksa
saçlarım kuru ve kıvırcık rowenta aldım epey oldu cok memnunum yuksek ısıda yapıyorum mecburen gene bısey olmuyor,ama maşa olarak babylıs almştım ayda bır yapsam bıle saçlarımı yakıyor koptu kac kez roventa super dıyorum,ve yıkayana kadar bozulmuyor saç..plakasının kalıtesıne bakarak alın pahalı olsada kalıtelı olsun,saçı yakıyor yoksa
A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi GAK #63 sadelina .!.: saçlarım kuru ve kıvırcık rowenta aldım epey oldu cok memnunum yuksek ısıda yapıyorum mecburen gene bısey olmuyor,ama maşa olarak babylıs almştım ayda bır yapsam bıle saçlarımı yakıyor koptu kac kez roventa super dıyorum,ve yıkayana kadar bozulmuyor saç..plakasının kalıtesıne bakarak alın pahalı olsada kalıtelı olsun,saçı yakıyor yoksa Genişletmek için tıkla... yaa bende babylıss masa almayı dusunuyordum yakıyormu sacı demek sızde hangı modelı var ben 2319 almak ıstıyordum dısı seramık kaplama ...kafam karıstı sımdı...bende phılıps 4657 var guzel bukle yaıyor kalıcıda aslında ama sacımı sardıgım yer demır seramık kaplama degıl sacımı yakarmı dıye tedırgınım...
sadelina .!.: saçlarım kuru ve kıvırcık rowenta aldım epey oldu cok memnunum yuksek ısıda yapıyorum mecburen gene bısey olmuyor,ama maşa olarak babylıs almştım ayda bır yapsam bıle saçlarımı yakıyor koptu kac kez roventa super dıyorum,ve yıkayana kadar bozulmuyor saç..plakasının kalıtesıne bakarak alın pahalı olsada kalıtelı olsun,saçı yakıyor yoksa Genişletmek için tıkla... yaa bende babylıss masa almayı dusunuyordum yakıyormu sacı demek sızde hangı modelı var ben 2319 almak ıstıyordum dısı seramık kaplama ...kafam karıstı sımdı...bende phılıps 4657 var guzel bukle yaıyor kalıcıda aslında ama sacımı sardıgım yer demır seramık kaplama degıl sacımı yakarmı dıye tedırgınım...
DalBudak Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 204 0 46 Isparta 26 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi GAK #64 Allah allah benimde babyliss maşam var ve gayet iyi hiç öyle bir sorunum da olmadı, Memnun olmayan arkadaş hangi ürünü kuullandın ki acaba ?
Allah allah benimde babyliss maşam var ve gayet iyi hiç öyle bir sorunum da olmadı, Memnun olmayan arkadaş hangi ürünü kuullandın ki acaba ?
GAK Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2012 68 0 46 İstanbul 1 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi GAK #65 Artık benimde 9500'ım var. Karar verdim, aldım, mutluyum.
S salihh Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 2 0 6 Samsun 27 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi GAK #66 ya kızlar benim saçlarım düz ama kat kat kesim olduğu için biraz kabarık duruyo neyse ben kararsı kaldım düzleştiricimi maşamı almalıyım diye arkadaşlarım düzleştiricinin dalgasının çok güzel olduğunu söylüyo sizce ne alayım çok kararsızım ya
ya kızlar benim saçlarım düz ama kat kat kesim olduğu için biraz kabarık duruyo neyse ben kararsı kaldım düzleştiricimi maşamı almalıyım diye arkadaşlarım düzleştiricinin dalgasının çok güzel olduğunu söylüyo sizce ne alayım çok kararsızım ya