Saç Şekillendiriciler Hangi saç düzleştiricisini almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GAK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçlarım kuru ve kıvırcık rowenta aldım epey oldu cok memnunum yuksek ısıda yapıyorum mecburen gene bısey olmuyor,ama maşa olarak babylıs almştım ayda bır yapsam bıle saçlarımı yakıyor koptu kac kez
roventa super dıyorum,ve yıkayana kadar bozulmuyor saç..plakasının kalıtesıne bakarak alın pahalı olsada kalıtelı olsun,saçı yakıyor yoksa

yaa bende babylıss masa almayı dusunuyordum yakıyormu sacı demek sızde hangı modelı var ben 2319 almak ıstıyordum dısı seramık kaplama ...kafam karıstı sımdı...bende phılıps 4657 var guzel bukle yaıyor kalıcıda aslında ama sacımı sardıgım yer demır seramık kaplama degıl sacımı yakarmı dıye tedırgınım...

Allah allah benimde babyliss maşam var ve gayet iyi hiç öyle bir sorunum da olmadı,
Memnun olmayan arkadaş hangi ürünü kuullandın ki acaba ?

ya kızlar benim saçlarım düz ama kat kat kesim olduğu için biraz kabarık duruyo neyse ben kararsı kaldım düzleştiricimi maşamı almalıyım diye arkadaşlarım düzleştiricinin dalgasının çok güzel olduğunu söylüyo sizce ne alayım çok kararsızım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…