• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi saç düzleştiricisini almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GAK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Remington 9500 al canım ben yarın sipariş vericem gittigidiyor.com dan 129 tlye alabilirsin buklede yapıyor almışken iyisini al.

Birçok kişi onu önerdi. Benim bundan önce kullandığım düzleştiricim Sinboydu ve ucuz oldukça basit bir düzleştiriciydi.
Memnun değildim tabiki ama değiştirme gereği duymadım. Şimdi bozulunca yeni bir arayışa girdim. Philipste alsam Remingtonda alsam Sinbodan sonra bana çok iyi gelicektir :1:
Aslında philipsi düşünüyorum. Hem fiyat hem marka olarak bana daha yakın gibi geliyor. Bir fikrin varmı philips konusunda?

Tavsiyen için sağol Tuenna. Aslında buklede yapmak isterim ama bukle konusunda pek başarılı değilim. :1:

Son düzenleme:
Birçok kişi onu önerdi. Benim bundan önce kullandığım düzleştiricim Sinboydu ve ucuz oldukça basit bir düzleştiriciydi.
Memnun değildim tabiki ama değiştirme gereği duymadım. Şimdi bozulunca yeni bir arayışa girdim. Philipste alsam Remingtonda alsam Sinbodan sonra bana çok iyi gelicektir :1:
Aslında philipsi düşünüyorum. Hem fiyat hem marka olarak bana daha yakın gibi geliyor. Bir fikrin varmı philips konusunda?

phılıps de iyi diye biliyorum.
ama benim arzum düzleştiricim de var memnun mu dersen evet iyi ama üstünde çok kez geçiyorum ki saçım düz olmasına rağmen
remingtonda öyle değilmiş ama kime sorsam herkez memnun ayrıca remington bu işin uzmanı
ve benim dediğim site 5 yıl garantıili bozulursa değiştirebiliyorsun

phılıps de iyi diye biliyorum.
ama benim arzum düzleştiricim de var memnun mu dersen evet iyi ama üstünde çok kez geçiyorum ki saçım düz olmasına rağmen
remingtonda öyle değilmiş ama kime sorsam herkez memnun ayrıca remington bu işin uzmanı
ve benim dediğim site 5 yıl garantıili bozulursa değiştirebiliyorsun

Bugün mağazalarda dolaştım. Pek çeşit bulamadım. Philipsin pro keratini ve remington 5500 denedim. Pro keratini hiç beğenmedim. Remington bir geçişte parlaklık verdi. Ama philips 8310' u deneyemedim. Aklım onda. Onada baksaydım karar verebilicektim. Ben çok kararsızım her konuda. İçime iyice sinmeden alamıyorum:17: Bazen yoruyor bu durum beni :17:

bugün mağazalarda dolaştım. Pek çeşit bulamadım. Philipsin pro keratini ve remington 5500 denedim. Pro keratini hiç beğenmedim. Remington bir geçişte parlaklık verdi. Ama philips 8310' u deneyemedim. Aklım onda. Onada baksaydım karar verebilicektim. Ben çok kararsızım her konuda. Içime iyice sinmeden alamıyorum:17: Bazen yoruyor bu durum beni :17:

bende öyleyimdir canım ama şimdi sipariş verdim 154 tl kargo dahil s9500 aldım

ben Rowentanın saç şekillendirme setini aldım 70 TL'ye , içinde tararken düzleştiricisi, normal düzleştiricisi, maşası ve 2 fırça başlıklı , fön makinası var, tavsiye ederim.

Ben 9500 129 tl ye gördüm nette araştırırken.

canım bende görmüştüm onu o kampanya şansıma bitmiş
ama 129 tl kargo hariçti kargoyla beraber 139 tl idi ben sadece 10 tl zarara girdim sağlık olsun

Ben hala karar veremedim. Artık moralim bozuluyor :5: Remington 5500 deneyebildim sadece. Philips 8310 ve Remington 6500 deneyemedim.

Remington 6500 dışınında ısındığı söyleniyor. Bu sorun olur mu bilmiyorum. Aslında 5500 beğendim. Ama 6500 ondan daha iyiyse onu alırım diye düşünüyorum.:44:

Çok uzatıyorum bıktırmamışımdır umarım sizleri :5:

Philips 8310 hakkında fikrin varmı? Banada philips daha yakın geliyordu ama Remington 5500 denedim mağazada ve beğendim. İyice kararsız kaldım :97:

canım benim düzleştiricim gelde s9500 süper bayıldım tavsiye ederim.

Ben 5500 ve 9500 denedim. Pek bir fark göremedim. Benim saçım düz sayılır o yüzden mi bilmiyorum ama pek bir fark yok gibiydi. Bir fark görmedikten sonra daha pahalısını almalı mıyım bilmiyorum.

Bu kararsızlık beni öldürücek :5:

bende tavsiye ediyorum saçlarım için yaptıım en güzel şey 9500 almaktı :34:

Ben 5500 ve 9500 denedim. Pek bir fark göremedim. Benim saçım düz sayılır o yüzden mi bilmiyorum ama pek bir fark yok gibiydi. Bir fark görmedikten sonra daha pahalısını almalı mıyım bilmiyorum.

Bu kararsızlık beni öldürücek :5:

cnm saçların zaten düzse ve istediğin sadece düzleştirmekse ucuz bir ürün almak istemekte haklısın ama hem düzleşsin hemde en az düzeyde yıpransın istiyorsan ne yazıkki 9500 almalısın çünkü gerçekten saçların sağlığı ve en iyi derecede memnuniyet için üretilmiş bir ürün
saçlar işlemden sonra hem parlıyor hemde yumuşacık oluyor
banyoda düzleştirme sonrası yaşanan o sertlik oluşmuyor yinede sen bilirsin ama arada çok fark yoksa bence iyi düşün :34:

bende tavsiye ediyorum saçlarım için yaptıım en güzel şey 9500 almaktı :34:

cnm saçların zaten düzse ve istediğin sadece düzleştirmekse ucuz bir ürün almak istemekte haklısın ama hem düzleşsin hemde en az düzeyde yıpransın istiyorsan ne yazıkki 9500 almalısın çünkü gerçekten saçların sağlığı ve en iyi derecede memnuniyet için üretilmiş bir ürün
saçlar işlemden sonra hem parlıyor hemde yumuşacık oluyor
banyoda düzleştirme sonrası yaşanan o sertlik oluşmuyor yinede sen bilirsin ama arada çok fark yoksa bence iyi düşün :34:

Aslında ucuz bir ürün almak istiyordum ama o kadar çok 9500 tavsiyesi duyuyorumki etkilenmemek elde değil :110: Normalde zaten çok kararsız bir insanım. Saçlarıma çok önem verdiğim için bu konuda dahada kararsız davranıyorum. :5:

Aslında ucuz bir ürün almak istiyordum ama o kadar çok 9500 tavsiyesi duyuyorumki etkilenmemek elde değil :110: Normalde zaten çok kararsız bir insanım. Saçlarıma çok önem verdiğim için bu konuda dahada kararsız davranıyorum. :5:
cnm ben ucuz ürünler kullandım daha önce
ama inan çok farkediyor hele ki saçlarını seviyorsan
yeni nesil saç düzleştiriciler gerçekten eskilere göre çok iyi sende iyice araştır imkanın varsa dene öyle al :34:

cnm ben ucuz ürünler kullandım daha önce
ama inan çok farkediyor hele ki saçlarını seviyorsan
yeni nesil saç düzleştiriciler gerçekten eskilere göre çok iyi sende iyice araştır imkanın varsa dene öyle al :34:

Denedim, pek bir fark görmedim. Bana kalsa 5500 alcaktım ama 9500 da beni düşündüren şey saçlarımı daha az yıpratıcak olması.
Tam olarak karar veremesemde, Sırf bu yüzden 9500 almayı düşünüyorum. :44:

Son düzenleme:
Philips tek geçerim başka markaların saç düzleştiricilerini arkadaşlarımda denedim hoşuma gitmedi bi tanıdık Philips almış onu kullandım çok güzel düzleştiriyor almaya karar verdim.. verdiğim paraya değdi saçlarımda yıpranmadı 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim :40:

Back