Saç Şekillendiriciler Hangi saç düzleştiricisini almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GAK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Philipsin hangi modeli? :44: Teşekkür ederim tavsiyen için

s9500 düzleştiricim geldi, saçların düzse , ve daha önce de zaten çok iyi bir düzleştirici kullandıysan büyüük büüyük bir fark göremeyeceksin. ama kötü düzleştiriciden sonra inanılmaz gelir. bi tane online alışveriş sitesinde babyliss düzleştiriciler oldukça indirimde, bi göz at derim, plakaları ve düzleştirme kalitesi çok iyi olan 2. marka. (remingtondan sonra) neden babylss dedim, saçlarım düz ve uygun birşey olsun istiyorum demişsin, haklısın , bende s 9500 i alınca anladım memnun değilmiyim? çok memnunum, tek seferde düzleştiriyor, yumuşak tutuyor, kalıcılığı çok iyi, ama babylss alsamda olurmuş hani öyle ya da böyle çok irdeleme , iyice kafa karışıyor. ama remington ve babylss derim, ki çoğunluk böyle. en azından şikayetleri araştırabilirsin netten. kolay gelsin

Çok teşekkürler, tam anlamışsın beni Babylss değilde Remington'un daha düşük bi modeli(s5500 düşünüyorum) yada s9500.

Çok teşekkürler, tam anlamışsın beni Babylss değilde Remington'un daha düşük bi modeli(s5500 düşünüyorum) yada s9500.

deneme imkanın varsa bence dene, iki modeli, çok da kafanı karıştırma, en azından bir markaya karar ver onun belli modellerine yoğunlaş. bende baktm s5500 a, bazı modellere göre biraz daha ucuz diye tereddütle alanlar hiç pişman olmadıklarını, çok memnun kaldıklarını yazmışlardı hep. açıkcası remingtonun hangi modeli olursa olsun memnun kalacağına inanıyorum. hele ki saçın düz yapılıysa.

Ben braunun boyalı saçlar için olanını aldım valla imkanınız varsa tavsiye ederim. Kesinlikle çok güzel elektiriklenme olmuyor saçlar parlaklığını yitirmiyor ve en önemlisi ben saçlarımın yandığını görmedim saçı düzleştirirken koku dahi çıkmıyor

İkisini de denedim.Bir fark göremedim. Kafamdaki tek soru;uzun süreli kullanımda 9500 inci özlerinden dolayı yıpranmayı önleyebilecek olması. Yıpranma açısından bir fark olmayacağını yada büyük bir fark olmayacağını düşünsem 5500 alıcam. :26:

açıkcası ben sürekli kullanıldığı takdirde her düzleştiricinin zarar vereceğine inanıyorum, evet kimisi az verir ya da geç zarar verir belki ama nihayetinde verir. eğer çok sık kullanacaksan al inci özlüyü. sonuçta bu yokken 5500 vardı. bir süre sonra s9500 ında daha iyisi cıkacak ben çok çok az kullanırım mesela, 2 ay hiç kullanmadığım olabilir, bazen 6 ay, ama genede almışken bu olsun dedim , belkide yorulmuştum artık araştırmaktan. birde guney doğuda imkanları olmayan bir yerdeyim deneyemedimde. hepsi zararlı işte

Haftada en fazla iki kez kullanıyorum. Çok sık değil sanırım. Çok kullanıldığında bende hepsinin zarar vereceğini düşünüyorum.
5500 daha ağır basıyor gibi. Arada az bir farkda yok. Diğerinin fiyatı iki katı. Kaç haftadır karar veremedim. :95:

5500 fıyatı ne kadar...ben 9500 aldım cok memnunum ama bende senın gıbı cok zor karar verdım az yıpratması benı cezbettı sacım az ve ınce tellı...

Ben alalı çok uzun zaman oldu 2-3 yıl ama çok memnunum. Philips in geniş ağızlı olanından aldım(modelini tam hatırlamıyorum), elektronik ısı ayarlı. Kuaförden daha başarılı düzleştiriyor ve saçlarım parlak oluyor :)))

5500 fıyatı ne kadar...ben 9500 aldım cok memnunum ama bende senın gıbı cok zor karar verdım az yıpratması benı cezbettı sacım az ve ınce tellı...

5500 kargo dahil 90 lira. İkisini denedim mağazada. Bir fark yoktu düzleştirme açısından. Hatta annem 5500 daha çok beğendi. Tek düşündüğüm yıpratma konusu. :26:

s6500 ü bi tanıdık kullanıyodu sanırım çokda güzel diyodu .
Ben shine therapy düşünüyorum o da avakado yağlı. Onuda bir dene.
Ben denedim inciyide onuda iki kat daha fazla parlattı s9550

Ama bide şöyle bişey var
avakado yağlının ve inci özlünün incisi veya yağı 7 yıl gibi bi sürede bitiyor.
Ama s 6500 , s6600 , s5500 gibi ürünlerde böyle bi sorun yok.
Bu yüzden onlardan birini tercih edebilirsin çünki anladığım kadarıyla saç düzleştiriciye çok para harcamak istemiyosun

Bundan önce kullandığım düzleştirici çok basit ve ucuz birşeydi. Bozuldu ve ben yeni almaya karar verdim. Ondan memnun değildim ama idare ediyordum. Bu yüzden şimdi hangisini alsam bana iyi gelecektir, kötü bir düzleştiriciden sonra. s5500 denedim beğendim. s6500 bukle özelliği olduğu için dışı da ısınıyormuş,bide 6500 deneyemedim. Bu yüzden sanırım 5500 alıcam. :26:

Hayırlı olsun canım benim,
güle güle kullan ^^ .
Youtube'a remington s5500 yazarsan görürsün baya kişi denemiş memnun kalmış ama geneli yabancı .

güle güle kullan ^^ .
Youtube'a remington s5500 yazarsan görürsün baya kişi denemiş memnun kalmış ama geneli yabancı .

Aklımda olanların hepsiyle ilgili olumlu yorumlar var aslında. Bu yüzden karar vermem zorlaştı bu kadar. Zaten kararsızım oda ayrı. Yardımların için çok teşekkür ederim. Ben bide plakaları ince olsun istiyorum. Tam anlayamadım ama 5500, 6500 dan dahamı kalın onuda çözemedim. 6500 dışı ısınıyor bu sorun olur mu bunuda bilmiyorum. Kaç hafta oldu düşünüyorum, araştırıyorum. Artık karar versem iyi olacak. :95:

güle güle kullan ^^ .

Aklımda olanların hepsiyle ilgili olumlu yorumlar var aslında. Bu yüzden karar vermem zorlaştı bu kadar. Zaten kararsızım oda ayrı. Yardımların için çok teşekkür ederim. Ben bide plakaları ince olsun istiyorum. Tam anlayamadım ama 5500, 6500 dan dahamı kalın onuda çözemedim. 6500 dışı ısınıyor bu sorun olur mu bunuda bilmiyorum. Kaç hafta oldu düşünüyorum, araştırıyorum. Artık karar versem iyi olacak. :95:

Teşekkürler tavsiyelerin için.. Ben ince plakalı istiyorum. Saçlarım ince telli :26:

Son düzenleme:

araarında fark yok sadece s 6500 ın kutusunda cd var saç şekillerini gösteren o kadar. özellik farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…