Saç Şekillendiriciler Hangi saç düzleştiricisini almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GAK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
68
0
46
İstanbul
Merhaba. Düzleştirici konusunda çok kararsızdım. Sizlerin konuları ve yorumlarıyla seçeneklerimi üçe indirdim:)

Philips 8310, Remington S5500, Remignton S6500.

Yardımlarınızı bekliyorum:)

ben rowenta respect kullanıyorum 1 senedir ,gayet memnunum,tavsiye ederim.

ben philipsin kini kullanıyorum harikaaaa
birde benim saçlarım dalgalı çok rahat düzleştiriyorum

Biraz alakasız olacak ama ben braun satin hair kullanıyorum çok memnunum, derecesini kendi saçına göre ayarlayabiliyorsun üstelik.

kızzlaaar bende düzleştirici almak istiyorum eski düzleştiricim fakir indi 200 c di ama bozuldu şimdi babyliss almak istiyorum babyliss st88e pro 230 kullanan warmı bundan almak istiyorum da 80tl ye düşmüş :)

remington 9500 pearl all arkana bakma

Onada baktım ilgimi çekti ama fiyatı biraz pahalı geldi. Saçlarım çok dalgalı değil. Orta kararda bir düzleştirici işimi görücektir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Onada baktım ilgimi çekti ama fiyatı biraz pahalı geldi. Saçlarım çok dalgalı değil. Orta kararda bir düzleştirici işimi görücektir diye düşünüyorum

benimde öyle çok dalgalı değil ama almışken iyi bişey olsun diye düşünmüştüm kıydım paraya napim =) philips keratinli alayım dedim önce vazgeçtim sonra oda pahalı aslında bide şeyi dşünmüştüm 6500 onunda yorumları çok iyi araştır yinede duruma göre bakarsın

Son düzenleme:
babyliss aldım 2 yıl önce, modelini tam hatırlamıyorum çok memnundum, genel olarak da kimseden şikayet duymadım, kardeşim kaptı onu benden ve remington 9500 siparişi verdim benmde saçlarım dalgalı falan değil, ama iyi bir şey olsun istedim, çok denedim çünkü, bazısı uzun süre aynı formda bırakırken saçı, bazısı çok kısa sürede eski karmaşık haline getiriyor. ve çok çok araştırdım, bence remington al da , hangi modelini alırsan al artık. açıkcası diğer markalardan hep şikayet duydum ve birtürlü ısınamadım niyeyse..

Çok teşekkürler tavsiyelerin için

Son düzenleme:
Remington 9500 al canım ben yarın sipariş vericem gittigidiyor.com dan 129 tlye alabilirsin buklede yapıyor almışken iyisini al.

Bende araştırdım baya. Çok kafam karışmıştı. Ama remington ve philipsin iyi olduğu kanaatine vardım. Hala düşünme aşamasındayım

Arkadaşlar ben remington shine therarhy 9950 aldım ve çok memnunun o kadar güzel yapıyo ki anlatamam hem internette en düşük fiyatı kargo falan dahil en az 125-130 falandı ben büyük bi alışveriş merkeziden aynı ürünü 96 tl ye ldım internetten sipariş vermeden önce etrafınıza bi bakın belki aradığınız ürünü daha uyguna bulabilirsiniz ben aldığım düzleştiriciyi şiddetle tavsiye ederim

Remington 9500 al canım ben yarın sipariş vericem gittigidiyor.com dan 129 tlye alabilirsin buklede yapıyor almışken iyisini al.

Birçok kişi onu önerdi. Benim bundan önce kullandığım düzleştiricim Sinboydu ve ucuz oldukça basit bir düzleştiriciydi.
Memnun değildim tabiki ama değiştirme gereği duymadım. Şimdi bozulunca yeni bir arayışa girdim. Philipste alsam Remingtonda alsam Sinbodan sonra bana çok iyi gelicektir
Aslında philipsi düşünüyorum. Hem fiyat hem marka olarak bana daha yakın gibi geliyor. Bir fikrin varmı philips konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…