Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben philipsin kini kullanıyorum harikaaaa
birde benim saçlarım dalgalı çok rahat düzleştiriyorum
phılıps derimmm
remington 9500 pearl all arkana bakma![]()
Onada baktım ilgimi çekti ama fiyatı biraz pahalı geldi. Saçlarım çok dalgalı değil. Orta kararda bir düzleştirici işimi görücektir diye düşünüyorum![]()
benimde öyle çok dalgalı değil ama almışken iyi bişey olsun diye düşünmüştüm kıydım paraya napim =) philips keratinli alayım dedim önce vazgeçtim sonra oda pahalı aslında bide şeyi dşünmüştüm 6500 onunda yorumları çok iyi araştır yinede duruma göre bakarsın![]()
babyliss aldım 2 yıl önce, modelini tam hatırlamıyorum çok memnundum, genel olarak da kimseden şikayet duymadım, kardeşim kaptı onu benden ve remington 9500 siparişi verdimbenmde saçlarım dalgalı falan değil, ama iyi bir şey olsun istedim, çok denedim çünkü, bazısı uzun süre aynı formda bırakırken saçı, bazısı çok kısa sürede eski karmaşık haline getiriyor. ve çok çok araştırdım, bence remington al da , hangi modelini alırsan al artık. açıkcası diğer markalardan hep şikayet duydum ve birtürlü ısınamadım niyeyse..
Remington 9500 al canım ben yarın sipariş vericem gittigidiyor.com dan 129 tlye alabilirsin buklede yapıyor almışken iyisini al.