• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hangi saç daha büyük gösterir?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Aymasali

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
235
151
333
Bursa
Merhaba ben 19 yaşındayım, fakat her gören bei liseye falan gidiyorum zannediyor.Ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım.En azından saçımla başlayarak bi imaj değişikliği yapmak istiyorum.Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum hangi saç daha büyük gösterir? uzun, kısa, katlı vs.?

aynen ya, ben de 21 yaşındayım, liseye yeni başladım desem inanır herkes:5: özellikle şu sıralar çok taktım bu konuya, en azından birkaç yaş büyümek istiyorum :52: bu durumu en çok giyim tarzı ve makyaj etkiler diye düşünüyorum, büyük gösteren saç olmaz bence:50:

ben de 21 yaşımdayım aynı sizin gibi çoluk çocuk muamelesi yapılıyo valla her ortamda. ama ben iyiyim böyle ya düşünsenize her şeyin küçüğü sevilir bence yaşını büyük göstermek için uğraşma ama ille de istiyosan sarı saç veya röfle olduğundan çok büyük gösterir yaşını

ben de 21 yaşımdayım aynı sizin gibi çoluk çocuk muamelesi yapılıyo valla her ortamda. ama ben iyiyim böyle ya düşünsenize her şeyin küçüğü sevilir bence yaşını büyük göstermek için uğraşma ama ille de istiyosan sarı saç veya röfle olduğundan çok büyük gösterir yaşını

böyle yazınca yanlış anlaşılmışım sanırım :1: ama benim anlatmak istediğim yaşımı göstermek istememdi, röfle ve sarı saç benim için fazla kadınsı (:
Ve saç kesiminin gösterdiğimiz yaşı değiştirdiğine inanıyorum ben; kahkül daha çocuksu duruyor mesela.
Bob modelini düşünüyorum zaten, yada küt olabilir mesela ama kararsızım.

Bu yaşı büyük gösterme meselesine hiç anlam verememişimdir, yaşlılar genç, gençler yaşlı görünmek için çabalar dururlar. Hayatınızı başkalarının ne düşündüğüne göre şekillendirmeye çalışırsanız kendinizi sürekli stres altında hissedersiniz, önemli olan görünüşteki değil tavır ve davranışta olgunluğu yakalamak.

Bi insanı büyük gösteren saç makyaj ve giyim üçlemesidir. Öncelikli olarak saclarının rengini ve modelini değiştirerek başlayıp yüzüne giden bi makyaj stili oturtabilirsin giyimde zaten olmicak bişey değil.

Bu tarz bir saç kesimi dene. Farklı şekillerde de kullanabilme olanağın olur.
$3r6tz.jpg

Teşekkür ederim (: ben de buna benzer bir kesim yaptırmayı düşünüyorum ama daha da çocuksu dururum iye korktuğum için size danışmak istedim.
Başlıktan yanlış anlaşılmış sanırım yaşımı büyük gösterme niyetinde değilim.Ben sadece yaşımı göstermek istiyorum 19 yaşındayım hala abartıp 14-15 gösteriyorsun diyenler var, belki daha büyük olsam mutlu olurdum ama şu an evet yaşımı göstermek istiyorum. :42:

Sac makyaj giyim de onemli de davranislarin hareketlerin de cok onemli sonucta.. Kisilik olarak cocuksu bi yapiya ve hareketlere sahipsen oyle sanmalari normal. Beni de hep yasimdan buyuk sanarlar kucuklugumden beri boyledir. Rahatsiz oluyosan zaten o senin stilin degildir. Nasil rahatsan oyle ol oyle giyin kimseyi de takma bence :)

Ben 24 yaşındayım herkes 18 zannediyor yaşımı söyleyince çok şaşırıyorlar:) hemen hemen bütün saç renklerini denedim açık tonlar sarı.bakır gibi renkler büyük gösteriyor o renkler hem makyajda istiyor..

aynen yaa bende 22 yaşındayım hangi lise diyolar gıcık oluyorum, minyon olmayı seviyorum ama inanmayan gözlerle bakıyolar yaa çıldırıyorum.. ilerde avantajını yaşaycam ama erkek arkadaş konusunda da sıkıntı oluyor..benden küçük liseli çocuklar teklif ediyor :D

saçlarımı v şeklinde kestirdim henüz yeni kestirdim :/ saçlarımı düz fön tutmuyo hemen dalgalanıyo bu nasıl iş anlamadımm

ben öliym o zaman 24 yaşındayım 17 gösteriyorum ki saçlarım her daim maşalı ya da düz ve boyalı

Back