Elektrikli Süpürgeler Hangi robot süpürgeyi almalıyım?

Benim de evde kedim var ve gerçekten olmazsa olmazlarım içinde robot süpürge. Ne büyük bir kolaylıkmış Allahım :)

Size katılıyorum. Evde eşyan az olacak robot süpürgenin rahat çalışması için. Bir de koltuk altına girebilmesi çok çok önemli. Diğer türlü işlevsiz kalabilir.

Kur farkından dolayı fiyatlar aldı başını gitti, her şey gibi robot süpürgeler de çok zamlandı. Aldığınız bu markayı ne duydum, umarım memnunsunuzdur. Genellikle roborock, xiomi ve roidmi markaları çokça kullanılıyor. Çevremdekilerin bir çoğu roborock kullanıyor.

S5 max shagy halıları süpüremiyormuş sanırım üstüne çıkmadan geri dönüyormuş diyorlar doğru mu?

Xiomi mop pro roborock s5 e göre çekim gücü daha yüksek ve toz haznesi su haznesi daha büyük. Xiomi daha alcak olduğundan heryere rahatlıkla giriyor. Roborock s5 in sgahy halıları süpüremeyip geri döndüğünü duydum. Kullanan kişiler aydınlatabilir. Xiomi mop pro sgahy halılar da çok güçlüü...
roborock s7 alacaksan al.. yoksa xiomi mop pro gayet iyi

Roborock s7 bendeki
Memnunum
Kendim supurmeme rağmen üstüne birde roborockla geçince aman Allahım toz haznesi nasıl öyle dolup taşıyor
Dyson dikey süpürgeyle bile kıyaslaması var bu robot süpürgelerin

Gerçekten senden benden dyson dan daha iyi temizliyorlar almalısın
Al da hangi modelini aliyosan al

Benim de kalbim roborock s7den yana. Ama fiyatlar aldı başını gidiyor

Offf offf off imkansız tüp bebek tedavisine başladık şu durumda maddi açıdan mümkün değil tam da lazım olacak zaman da olması gereken birşey. :/
Neabot var ona da bakabilirsiniz
Türkiye'ye tanıtım fiyatı ile sunuldu şuan

Belki fiyatlari sizinde hoşunuza gider
Kullanıci videoları izleyerek alın tabi YouTube'dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…