- 3 Kasım 2011
- 1.344
- 3.113
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Zaten silme yaptirmak icin butun halilari toplamak lazim diye biliyorum.o da her gun zor gelir.roborock s7 olmasi lazim halinin uzerine gelince silme yapmiyormus.sadece bu model haliyi gorup halisiz yerleri silebiliyormus ama cok pahali.Ya zaten silme olayı üstten gündelik tozu alır gibi. Bende öyle içime sinmez haftalık olarak kendim silerim. Ama ben kararımı sanırım roborocktan yana kullanacağım
Nasıl yani ses yapıyor diye miŞu an alt komşu yok. Üste sordum ses geliyor mu yok dedi. Alt komşu taşınırsa ben de akşam kullanmayabilirim.
Roborock ile aynı o yanlış bilmiyorsam. Zaten Roborock 2019 da ayrıldı XiaomidenXiaomi S5 MAX şuan en revaçta olanı önünde fiyatı 7200 civarı.maddi konuda biraz zorlayabilir
Herşey çok pahalı olmuş ne yazık ki ;( siz kendi makinenizin çekim gücünden memnun musunuz peki?Zaten silme yaptirmak icin butun halilari toplamak lazim diye biliyorum.o da her gun zor gelir.roborock s7 olmasi lazim halinin uzerine gelince silme yapmiyormus.sadece bu model haliyi gorup halisiz yerleri silebiliyormus ama cok pahali.
Sesleri az, ama halıya inip çıkarken hafif Bi ses oluyor. Ben ön odalardaysam, arka odada robotun sesini duymuyorum bileNasıl yani ses yapıyor diye mi
YaaaaRoborock ile aynı o yanlış bilmiyorsam. Zaten Roborock 2019 da ayrıldı Xiaomiden
Aynen öyle. O yüzden o süpürsün ben silerimZaten silme yaptirmak icin butun halilari toplamak lazim diye biliyorum.o da her gun zor gelir.roborock s7 olmasi lazim halinin uzerine gelince silme yapmiyormus.sadece bu model haliyi gorup halisiz yerleri silebiliyormus ama cok pahali.
Aylarca baktım, okumadığım yorum kalmadıYaaaasiz de maşallah baya alakadarsınız
Hmm onun da alt komşu için problem olacağını sanmıyorum. Benim üst komşu maşallah makinesiyle kavga eder gibi hergün saat 11:00 de başlar bi saat boyunca çektiği yerleri bilirim. Ağzımızı açmıyoruz vallaSesleri az, ama halıya inip çıkarken hafif Bi ses oluyor. Ben ön odalardaysam, arka odada robotun sesini duymuyorum bile
Evet şuan ben öyleyim maalesef :/Aylarca baktım, okumadığım yorum kalmadıo yüzden
Ama siz şimdi bana daha çok kafan karışsın diyorsunuzYoutube da markaların karşılaştırma videoları da var. Onlar da bayağı faydalı
Hayırlısı olsun inşallahAma siz şimdi bana daha çok kafan karışsın diyorsunuzben roborock ile devam
Çok sağolunHayırlısı olsun inşallah
Ben memnunum gunluk temizligi cok guzel yapiyor ki benim kedim var bir de.ama elektrik supurgesi gibi bir supurme degil tabi.bazi copleri ustunden defalarca gecse de almiyor.hepsi mi ayni bilmiyorum ama benimki boyle.haftada bir kez en az dip kose normal supurge ile de supurmek lazim.Herşey çok pahalı olmuş ne yazık ki ;( siz kendi makinenizin çekim gücünden memnun musunuz peki?
Teşekkür ederim açıklayıcı olduBen memnunum gunluk temizligi cok guzel yapiyor ki benim kedim var bir de.ama elektrik supurgesi gibi bir supurme degil tabi.bazi copleri ustunden defalarca gecse de almiyor.hepsi mi ayni bilmiyorum ama benimki boyle.haftada bir kez en az dip kose normal supurge ile de supurmek lazim.
bir de bu robot supurgelerden memnun kalmak icin genis ev az esya olmasi lazim ki her yere rahat rahat girsin.benim evim genis koltuk yatak masa altina dip kose her yere girebiliyor.tikis tikis esya varsa cok verim alinmaz bence.
Bu markayı ilk kez duyuyorum. Araştıracağım teşekkür ederim360 s10 aldık. Biz aldıktan sonra fiyatı ikiye katlandı gerçi de o ayrı. Performansı iyi, haritalamasi çok iyi, karanlıkta çalışıyor mop özelliği var. Halıya göre kendini ayarlıyor. Yüksekliği diğerlerine göre bir tık daha az sanırım eşyanın altına daha rahat giriyor. Uygulamasını kullanmak çok rahat. Yazılımı en iyi süpürgelerden biriymiş zannediyorum. Öyle yani işte eşim çok araştırdı bunda karar kıldı.
Yani halının üzerinde sıkıntı oluyor. Halıyı kapatıp silme seçmek istediğimde tam olarak ayarlayamıyorum halının konumunuBende xiaomi ve roborock arasında kaldım. Mop özelliğini neden kullanmıyorsunuz?
Halının üzerine gelince otomatik kapatmıyor mopu?Yani halının üzerinde sıkıntı oluyor. Halıyı kapatıp silme seçmek istediğimde tam olarak ayarlayamıyorum halının konumunu