Hangi rimeli önerirsiniz?

burda bulabilirsem bakacağım canım fiyatı da baya uygunmuş :)

Dur canım markasını söyleyeyim daha kolay olur senin için; rapsodi turbo boost 3D max flash mascara. :) inanılmaz memnunum ya bir kere sürüyorum takma kirpik takmışım gibi tek kelimeyle muhteşem...

burda bulabilirsem bakacağım canım fiyatı da baya uygunmuş :)

Bu fiyata böyle rimel gerçekten harika canım ne rimeller var 40- 50 tl özelliği yok sadece içi boya dolu fırçalı bir şişe onlar ama bu ama bu bir başka

tamam canım tekrar saol bulabilirsem deneyeceğim :)

Ne demek,rica ederimAyrıca bulduğun ilk yerde 2 tane al çünkü memnun kalmaktan hergün kullanırsın o da yedekte kalsın :) ayrıca inşallah sende memnun kalırsın canım ya inşallah aldığında lütfen düşüncelirin bizimle paylaş canım :)

çarşıya indiğimde ilk iş ona bakacağım umarım bulurum canım çok saol

ben maybelline sarı rımelı çok beğeniyorum kirpiklerim çok az ama o rimeli surunce oldukça dolgun ve uzun duruyor fiyatıda çok uygun kessinlikle öneririm

merhabalar ben kirpiklerimi biraz dolgun ve uzun göstermek istiyorum ama dolgunluğu daha ön planda benim için hangi rimeli önerebilirsiniz

Bir de yıllar önce ( yaklaşık 10 yıl ) lorealin telescopic maskarasini almıştı ablam. Muhteşem. Kesinlikle kirpikleri yapıştırmiyor. Ama çok pahalıydi yanlış hatırlamıyorsam 27 tl. Şu anda kim bilir ne kadardır :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben önce kirpik kıvırıcıyı uyguluyorum. Ardından maybelline black drama ile uzatıp, üstüne de maybelline rocket ile hacim veriyorum.

Avon super shock max ve oriflame master curly mascara kesinlikle tavsiyem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…