Hangi rimeli önerirsiniz?

bordoruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
66
3
28
Balıkesir
merhabalar ben kirpiklerimi biraz dolgun ve uzun göstermek istiyorum ama dolgunluğu daha ön planda benim için hangi rimeli önerebilirsiniz

merhabalar ben kirpiklerimi biraz dolgun ve uzun göstermek istiyorum ama dolgunluğu daha ön planda benim için hangi rimeli önerebilirsiniz

Kesinlikle ''Rapsodi'' markalarını tavsiye ederim,ben hep kullanıyorum,sonuç;''Mükemmel''

Son düzenleme:

Max Factor False Lash Effect o biraz pahalıdır ama çok güzeldir yada Maybelline Colossal Volum Express almalısın

hemen bakıyorum canım internetten teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Canım Max Factor onu kullanıyorum ben şuan onun suya dayanıklısı ve normal olanı var denize girdim çıktım hiç çıkmadı bide bana takma kirpikmi taktın diye soruyolar onu sürdüğüm zaman

Canım Max Factor onu kullanıyorum ben şuan onun suya dayanıklısı ve normal olanı var denize girdim çıktım hiç çıkmadı bide bana takma kirpikmi taktın diye soruyolar onu sürdüğüm zaman

suya dayanıklıysa baya iyiymiş hemen araştırıyım ben onu çok tesekkürler canım

suya dayanıklıysa baya iyiymiş hemen araştırıyım ben onu çok tesekkürler canım

Rica ederim canım ben Gratisten aldım 40 TL dedi ama indirimdeymiş kız bana 25 TL verdi şuan inmiş midir bilmiyorum sanırım suya dayanıksız olanı daha ucuzdu ama çok etkili yani 10 kere alacağına bir kere al hep kullan :))

haklısın baya metini de duydum onun öyle birşey bulursam alırım 10 tane alıp kenara atacağıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…