- 5 Ocak 2011
- 14
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Loreal Telescopic (yuvarlak fircali olan) alinp deneyin, ve bir daha ondan sasmayin derim. Maybelline Falsies de denedim, MAC de denedim. En guzeli Loreal. Ince bir yapisi var, topaklanmiyor, ayrica guzel de kiviriyor kirpigi. Cook memnunum.
gerçekten mi arkadaşım kirpik takıntısı başladı bende burda ne yazdılarsa gittim aldım . işe yyaramadı. şimdi listemde loreal 3 d ve million muydu tam hatırlamıyorum içinden parçacıklar varmış yani bu ikisinden birini alacaktım iyice araştırıp. yoksa gidip takma kirpik alacağım artık kirpiğim var ama sarı hepside topaklanma yaptı.
Loreal Lash Architect 4D Gece siyahı
kesinlikle şimdiye kadar kullandıklarımın içinden en iyisi buydu. değiştirmeyi düşünmüyorum artk :)
Lancome Hypnose Drama..Takma kirpik etkisi
kızlar rimmel'den glam eyes veya scandal eyes maskara kullanan var mı ?
kozmetikçi kızın gazına gelip rimmel scandal eyes maskara aldım ama hiiiiiiiççç memnun değilim...
Evet cok memnunum. Ben Loreal'in baska modellerini bilmiyorum, bir tek Telescopic kullandim cunku. Onu da severek kullaniyorum. Tavsiye edebilirim.
haklısın, kesinlikle harika,, ben de şiddetle tavsiye ediyorum... :)[/QUOTE
bende en son 4d
rimelini aldım gece siyahını çok memnunum nasıl uzun bi fırçası var öyle bütün kirpikleri tek tek sarıp uzatıyor sanki çok beğendim:)
haklısın, kesinlikle harika,, ben de şiddetle tavsiye ediyorum... :)[/QUOTE
bende en son 4d
rimelini aldım gece siyahını çok memnunum nasıl uzun bi fırçası var öyle bütün kirpikleri tek tek sarıp uzatıyor sanki çok beğendim:)
Kizlar bende denemeyi dusunuyorum herkes cok ovuyor bu maskarayi.yalniz loreal biraz pahali gibi,bu gece siyahi ne kadar acaba bilginiz varmi