- 4 Kasım 2008
- 2.001
- 312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle givenchy phonemen rimel derim şiddetle tavsiye ediorm acayip uzatıyor ve dolgun gösteriyor fiyatı 45 ytl bilginize...[/QUOTE[/URL][/IMG]
mrhba arkadaşlar...ben şuan golden rose aldım ama tam istediğim gibi deil.flormar ve maybelline volume expres avon falanda denedim ama pek istediğim gibi olmadı...benim kipiklerim uzun..bana volumlü ve kıvrık gösteren siyah bi maskara önerebilir msiniz?(20-30 ytl arası olursa daha ii olur)şimdiden tşkler... :)
Hayy yasa hehe bende bunu hep gıttıgım yerlerde annatmaya calıstıgım halde kımse ıstedıgım gıbı bı rımel sunamadı bana ..Benmde kırpıklerım uzun ve ıstedıgım rımelde aradıgım ozelllık sdc dolgun gostermesı uzatması deıl .sana burda yardımcı olucak arkdslar bı nevı banada yardımcı olcklar yanı gorunce atlamadn edemedım :icecream: ay bıde solemeyı unuttum goz kalemı surmedıgım zmn rımel surdugumde goslerımn on planda olmasını ıstıorm varmı ole cok memnun kladıgnz bı rımel :)
hypnose, hypnose ve hypnose :sm_cool:
hypnose un da birkaç çeşidi varmıs siz hangisinden memnunsunzu birde kaç ytl ye aldınız