Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardımcı olurmusunuz mutfağıma stor yaptıracağım tülüm var aslında ama oğlum çok asılıyor en azından stor olunca yukarda kalır tül yaptırmadan tek desenli storlardan kullansam olurmu ama ne renk gider??????????? mutfağımın resmi
bende krem diyorum canım... boncuklu felan düşünürsende onlarda kahve tonlarında olur bütünlük sağlar.. ama masa örtünde vs farklı bir renk varsa ona uygunda olabilir tabi:) bir öneride metal jaluzi,ben mutfağımda kullanıyorum hem farklı bir havası var hemde pratik onuda düşün derim ben,inoks ürünlerle süper uyumlu olur
bende krem diyorum canım... boncuklu felan düşünürsende onlarda kahve tonlarında olur bütünlük sağlar.. ama masa örtünde vs farklı bir renk varsa ona uygunda olabilir tabi:) bir öneride metal jaluzi,ben mutfağımda kullanıyorum hem farklı bir havası var hemde pratik onuda düşün derim ben,inoks ürünlerle süper uyumlu olur
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için simli bej stor siparişi verdim bakalım nasıl olacak boncuk istedim ama adam kullanışlı olmaz mutfakta dedi bakalım resmini koyarım tşkr ederimkaydirigubbakcemile