• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangı renk daha yakısıyor kızlar fıkır alabılırmıyım

canım açık renk güzel ama dikkat çekici değil ama siyah ben burdayım diye bağrıyo güzelliğine güzellik katmış sakın bozma,hatta ben 2 kez baktım fotolara 2.foto başkası mı diye o kadar fark yaratmış yani :34: siyah favorin olsun:71:

bende leylasscıma katılılıyorum siyah süppper durmuş çok yakışmış siyaha devam :7:

açık renk de hoş durmuş ama siyaha bayıldım tek kelimeyle. siyah diyorum =)

Siyaaaah ! :52: Bayılıyorum yaa, sana da çook yakışmış... O kadar açtım saçlarımı ama siyaha döneceğim sanırım yeniden... :69:

ya kızlar muhalefet olmak istemiyorum herkes siyah demiş ama ben açık renkli olanı da çok beğendim. ikisi de güzel ama birinci daha genç daha doğrusu daha küçük göstermiş. siyahı ben ce ilerleyen yaşlarda da kullanırsın nasılsa :)))))) karar senin tabi

ya kızlar muhalefet olmak istemiyorum herkes siyah demiş ama ben açık renkli olanı da çok beğendim. ikisi de güzel ama birinci daha genç daha doğrusu daha küçük göstermiş. siyahı ben ce ilerleyen yaşlarda da kullanırsın nasılsa :)))))) karar senin tabi

evet acık renk daha havalı gosterıyodu ama sıyahta cekıcı gosterıyor suanda sıyahtayım sızın kararlaınızdan tekrar rengını actırabılırım ısteeeee

açık renk daha hoş duruyor sanki canım ya ama artık yapmıssın siyah sevmeye bak eger actırırsan yanar saçların bidaha siyaha boyamazsan 6 7 aya anca acılacak duruma gelir

imza : saçı siyah sarı yapmaktan mahvolmuş (: MnKS

açık renk daha hoş duruyor sanki canım ya ama artık yapmıssın siyah sevmeye bak eger actırırsan yanar saçların bidaha siyaha boyamazsan 6 7 aya anca acılacak duruma gelir

imza : saçı siyah sarı yapmaktan mahvolmuş (: MnKS

sacım mahvolmadıkı sadece egzama var sacalrım cok saglıklı

ben benımkıler mahvoldu yazmıstım sende yaparsan oyle olabılır demk ıstemıstım de..

sarılar çok yakışmış ama şu anki renginden dönersen çok yıpranmazmı saçlar. bence bi süre böyle kal. böylede çok hoş

Back
X