• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangı renk daha yakısıyor kızlar fıkır alabılırmıyım

Seni sokakta siyah saçla görsem gözlerimim alamam ve derim ki " Çok güzel kız. Saçları çok güzel duruyor "
Ama açık renk saçla görsem. Dönüp bakmam bile :)

Siyah saç çok asil ve kadınsı göstermiş seni.
Çok çekici olmuşsun siyah saçla.

Ben de siyahı çok beğendim, diğeri emanet gibi durmuş derler ya öyle. Siyah çok hoş, sana da :nazar:

siyah renk her zaman daha asil duruyo ve sana çok güzel olmuş açık renk de güzel fakat siyah daha bi çekici olmuş bence vazgeçme zaten açık istesen bile çok zorlanırsın saçın çok yıpranır bence siyahtan vazgeçme 1. resimdei saçın hangi renk cnm

siyah renk her zaman daha asil duruyo ve sana çok güzel olmuş açık renk de güzel fakat siyah daha bi çekici olmuş bence vazgeçme zaten açık istesen bile çok zorlanırsın saçın çok yıpranır bence siyahtan vazgeçme 1. resimdei saçın hangi renk cnm

dıbı karamel uclarıda acık karamel canım ucları balyajlı

siyah çok güzel olmuş asil duruyor..bi süre kullan yıpratma saçlarını bence:49::49:

dogru soyluyorsunuz kızlar bana sıyah yakısıyor yaaaaaaaaawww gıtmıstım bu sıyah saclarla kufore dedımkı ben hayatımın rengını arıyorum eee kızım senın hayatının rengı sıyahya ıste allah allah kuafor de o acık renklıye boyamıstı :D

açık saç da yakışmış ama siyah çok daha güzelsin ;)

canım bizim memlekette senin gibilere çörek otu gibi kız derler :nazar::yani bu söz güzel çıtır kız demektir...allah bahtınıda güzel etsin inşallah...canım bana sorarsan siyah saç sana çok yakışmış...

Son düzenleme:
Back
X