hangi renk daha ferah gosterir

melekce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
362
3
96
Diğer
arkadaslar ben salonumu boyatmak istiyorum.onceden krem duvar kagidi yapmistik ama kizim kucuk oldugu icin heryeri yazdi simdi boyatmak istiyorum ama ne renk yapmaliyim karar veremedim.birde salonum kucuk cok buyuk degil.sizce hangi renk daha ferah gosterir.ayni sekilde mutfagimida boyaticam gri dusunuyorum sizce guzek olurmu

canım salonda açık renk kullanmalısın.çünkü koyu renk daha küçük gösterir salonunu..
kum bejinin 1-2 ton açığı olabilir.
mutfak dolapların ne renk bilemiyorum .dolaplarının rengine göre bi renk seçmelisin ama ben daha önce hiç gri duvar görmedim.biraz boğar gibi geliyor.:uhm:

bence mutfakta griden vazgeç.ne bileyim bana itici geliyor gri duvar rengi.beyaz dolaplarınla fıstık yeşili güzel olur mesela.küçük dekorasyon eşyalarıylada tamamlarsan hoş görünür.

moonna haklisin canim vazgectim griden.mutfagim biraz bekliycek sanirim boyama konusunda.cok kararsiz biriyim.

canim annemlerin evi 3 duvari beyaz tv duvari coook acik bir gri hos oldu.. ama dört duvari birden bencede bogar gri...
annemlerin mutfak dolaplari beyaz lake..tezgah tahta kahve rengi.. duvarlarida kina yesilin daha acik bir tonu yapti. hem cok modern duruyor.. hemde hic sikilmadi. yine boyasam yine ayni renge boayrim diyor cok memnun tavsiye ederim...

bence mobilya beyaz oldugu zaman koyu renk güzel oluyor.. ama yoksa hep acik renkten yanayim daha ferah daha genis...

Back
X