arkadaslar ben beyaz tenmliyim saçlarimi bir kaç kez siyaha boyadim dogal saçimda çok koyu kahverengi (siyaha yakindi) ama siyah çok yakismisti. fakat artik biktim biraz açmak istiyorum kararsizim açsammi yoksa tekrar koyu mavimsi siyahami boyasam?bu seferde geri açmak istesem açamicam oda var...
bende aynı dertten müzdaribm tatlım ya beyaz tenliyim bikez sarı yaptım kuaför mahvetti üzerine kendim fındık kabugu yaptım kapatmadı yanık yanık duryordu sankı bende sıyah yaptım yakısmıstıda sevmiştim ama snra acmak ıstediğimde bildiğin üzere zor oldu kusturup kahve yaptırdım sacım gunes gördugunde hemen acılıo ıkı kere kahve yaptım ama ucları acık dıplerim acık kestane rengi suan acmak istiyorum ama kararsızım.nedir bu halimiz ben biraz renk arastrmasi yaptım snde yap sonra cok iyi bildiğin bi kuaföre danıs gdermi gtmezmi napayım die
arkadaslar ben beyaz tenmliyim saçlarimi bir kaç kez siyaha boyadim dogal saçimda çok koyu kahverengi (siyaha yakindi) ama siyah çok yakismisti. fakat artik biktim biraz açmak istiyorum kararsizim açsammi yoksa tekrar koyu mavimsi siyahami boyasam?bu seferde geri açmak istesem açamicam oda var...
en azından karar verene kadar artık boyamayın hele mavi siyaha hiç boyamayın bence biraz dinlendirin bol bakım yapın kendi saçınızdan daha açık bir renk düşünüyorsanız zaten rengin kuaförde açılması lazım hiç değilse ozamana kadar saçtaki boyalarda biraz daha azalır ve saç güçlenir açılması daha kolay olur ben öyle yaptım ona rağmen sihay boyayı tamamen akıtmak için iki kere saç işlem gördü ama boya gibi değil tabi saç çok yıpranıyor
cevaplar için tesekkurler arkadaslar. ya aslinda ben boyamayali bi alti ay falan oldu yani akmistir diye dusunuyorum ama uçlarda biraz siyahlik var tabi ama saç koklerim kendi saçim ona boya geçer ama uçlara geçmez diye korkuyorum, olmazsa biraz kestirim ve biraz daha dusunim acele etmeyim. kestirirken kuaforede dani$ùi$ olurum tesekkurler