How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renge boyamalıyım kararsızımm?? (RESİMLİ)

sana yakışacağını düşündüğüm bazı renkler ;

doutzen-kroes-20070711-282153.jpg

lindsay-lohan-for-sevin-nyne.jpg

23936.jpg

Leighton_Meester.jpg

dipler koyu sarı uçlara doğru renk açık sarı olmuş geçişli yani kendin evde yapabilmen için baya bi uğraşman gerekir tam böyle tutarmı bilemiyorum kuaföre gitmek en iyisi bu saç rengi için

tatlım bal köpüğü .bu arada sana sarı yakışmaz.bi resimde sarıyı beğenmişsin ama senin yüz hatlarına sarı yakışmaz.seni solgun gösterir...benim tavsiyem sana en açık renk olarak bal köpüğü...bundan açık renge gitme derim....
sana en harika olcak imaj saçlarını kalın maşalarla şekillendir.jöle saçını yıpranmış ve bakımsız göstermiş...eyvahedigeldismile

cnm jöle sürmedim de orda saçlarım kirliydi ben hiç jöle sürmem normalde saçlarım su dalgası benim ama düzleştirince sönüyo bide :)))

saol cnm bal köpüğünü düşünücem ama alttan kızıllık çıkar güzel tutmaz diye de korkuyorum.bide buna göre çok açık bi renk boyayınca açmaz diye de düşünüyorum ama bilgim de pek yok bu konularda

Fındık kabugu hoş olabilir..Ben uzun zaman kullandım su an çikolata kahve...Ben de kararsızım teraziyim:))

canım yaa bişii sorucam kaşlaım açık renk ve silik diyorsun..siyah saçla nasıl durdu kaşların :) yanii kötü durmadımı yoksa boyamak zorundamı kaldın..bide kendi saçın ne renk normalde :)

kızlar ben buğday tenliyim kaşlarım koyu renkli değil çok ve silik kaşlarım var

saçlarım siyahtı önceden açtım şimdi böyle açık bi kahve ama kızıl tonlar var içinde

sizce bu renk iyi mi?? değişiklik de yapmak istiyorum arada hangi renkler bana gider sizce ne yapmalıyım?? bal köpüğü veya benzeri ya da içinde kızıllık olmayan renkler bana nasıl olur??fisfisfisfisfisfis

dscn2395.jpg
doreli sıcak tonlar yakışır bence

canım yaa bişii sorucam kaşlaım açık renk ve silik diyorsun..siyah saçla nasıl durdu kaşların :) yanii kötü durmadımı yoksa boyamak zorundamı kaldın..bide kendi saçın ne renk normalde :)

cnm yok boyama felan olmadı hiç boyamadım kaşlarımı siyah değil kaşlarım koyu değil ama açık bi renk de değil.. ama herkes çok beğeniyodu ben de çok beğeniyodum çok yakıştığını herkes söylüyodu yani :))):utangac:

sonuçta küllü dore kumral aldım lorealin..

kızıllık gider rengi değişir diye ama çok fazla bi etkisi olmadı açıkçası kızıllıklar biraz gitti daha farklı oldu öncekinden ama güzel duruyo :)))

Back