How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renge boyamalıyım kararsızımm?? (RESİMLİ)

canm açık renk buğday teni çok cansız gösterio malesef sırf bu yüzden açık renklerden vezgeçtim artık:olmaz: saçının rengi hoş bence ama kahvenin farklı tonlarını deneyebilirsin

ne gibi mesela cnmm?? içinde kızıllık olamayan kahve tonları var mı? ya da çikolata kahve güzel olur mu?o da kızıllı baya ama benim saçım açıldı küllü kumral boyandı açınca turuncu olduğundan .küllü kumral da açınca böyle oldu saçım yani akmış bi renk :s kızılı hoş durmuyo

bende bugday tenliyim saçlarım açık kahveydi siyaha boyadım. çok memnunum uzun bir süre hiç değiştirmeyi düşünmüyorum. etrafımdaki yorumlarda süperdi herkes çok yakıştırdı. siyah zaten en çok buğday tene gider bilirsin. ben yerinde olsam bu asil rengi seçerdim : )

canm aynı durumdayız şu an saçım bal köpüğü ama baya aktı ben çikolata kahve düşünüyorum çok kararsızım burcum terazi belki ondan bu kararsızlık sende mi terazisinbayanssulusmile

o renk 2 sene kadar durdu bende cnm herkes de çok yakıştırdı simsiyahtı ama sıkıldım :)) ama gerçekten çok güzel oluyo yakışana ama değişiklikk yapıyım desen bu sefer de çok yıpranıyo.uzun bi süüre yapmam heralde :) saol yorumun için

ben yengeç :)) aslında bazı durumlarda çok çabuk karar veririm ama saçım konusunda veremem bi türlü onu mu bunu mu derken hindi gibi düşünür dururum :)

çikolata kahve çok güzel aslındaasengözlerimebaksanab

ama kızıl kızıl olunca sıkılır mıyım diye düşünüyorum sarımsı tonları hiç denemedim çünkü merak ediyorum kendimde bunu

o zaman sarının koyu tonlarını dene canm inan açık sarı platin sarısı hiç yakışmıyor buğday tene

ben yengeç :)) aslında bazı durumlarda çok çabuk karar veririm ama saçım konusunda veremem bi türlü onu mu bunu mu derken hindi gibi düşünür dururum :)

çikolata kahve çok güzel aslındaasengözlerimebaksanab

ama kızıl kızıl olunca sıkılır mıyım diye düşünüyorum sarımsı tonları hiç denemedim çünkü merak ediyorum kendimde bunu

evet ten rengimiz her saç rengini kaldırır bunun rahatlığıda var : ) sarı tonlarıda güzel gider gayet : ) bende aslan burcuyum saçlarım oldukça uzun ve güzeldir siyahta ikinci boyayışım daha uzun zamanda vazgecmeyi düşünmüyorum bende teşekkür ederim yorumun için : )

40567609277106552b76o.jpg

bunlara bayıldım

Back