Hangi Prensessin?

"Pamuk Prenses" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime "arkadaş canlısı"! Arkadaşsız, paylaşımsız, gezmesiz-tozmasız bir hayat düşünülemez senin için. Arada gıybetin, dedikodunun dozunun kaçtığı da oluyor da neyse şimdi :) Bunun yanında seni çekemeyenler çok, çekecek antenleri de yok! Sürekli bir kuyu kazma peşindeler, ah yok mu onlar ahh! Arkadaşlarından başkasına güvenme kısaca, özellikle cadı kılıklı çekemeyenlere... Aman!..

bana yanlış çıktı bence
babamın prensesiymişim
tamam babamla iyi anlaşırız ama ben şıklarda onu işaretlemedim ki
ailenle aran nasıl sorusuna idare etmeye çalışıyorum dedim
yanlış testi mi yaptım

Benim sonucum da pek olmadı gibi geldi bana

Pamuk Prenses" çıktı!
Seni tanımlayan en doğru kelime "arkadaş canlısı"! Arkadaşsız, paylaşımsız, gezmesiz-tozmasız bir hayat düşünülemez senin için. Arada gıybetin, dedikodunun dozunun kaçtığı da oluyor da neyse şimdi :) Bunun yanında seni çekemeyenler çok, çekecek antenleri de yok! Sürekli bir kuyu kazma peşindeler, ah yok mu onlar ahh! Arkadaşlarından başkasına güvenme kısaca, özellikle cadı kılıklı çekemeyenlere... Aman!..

Na bu.

"Leydi Diana" çıktı!

Sen, üzerinde çok büyük yükler, çok büyük sorumluluklar taşıyan birisin. Mutlu olmayı geçtin, mutluluğun umutları bile uzak şehirlerin ışıkları gibi senin için. Buna rağmen sorumluluğunu biliyor ona göre davranıyorsun. Çünkü içinde, bunca olumsuzluğa rağmen, saf sevgiyi, şefkati barındırabiliyorsun. Ayrıca senin olabileceğin son şey: Görgüsüzlüktür. Yani bazıları zarif olmak için eğitilir, bazıları zarif olmak için yırtınır, bazıları ise zarif olarak yaratılır. Sen üçüncüsüsün!..

"Super Mario'nun Prensesi" çıktı!

Sana ulaşma yolunda, nice koçyiğitler yere serildi, bilsen, ah bir bilsen. Bayraklar mı alınmadı, canavarlar mı öldürülmedi, canlar mı alınmadı. Peki ya sonuç: "Our princess is in another castle!". Ama seni elde etmek hiç kolay değil; çünkü "armudun sapı, üzümün çöpü" kriterlerin çoktan çok daha fazla. Bekletmeyi seviyorsun vesselam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…