hangi pompa???

geda

pınar ve nilüfer'n annesi
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
1.988
1
116
kıslar süt sğmak için hangisini tavsiye edersiniz... kızım 6 ay süt alsın istiyorum okul da başlıyo sağmam gerekecek.. ama hangi pompayı almam gerek bilmiyorum..... yardımcı olur musunuz.... hem sütün gelmesini sağlayacak ya da azalmamasını hem de acı vermicek...belki acı vermiyolardır ama işte bilmeyince............. teşekkürler...

ber farlin elektrikli pompayı kulluanıyorum beyeniyorum güzel..
ilk sağarken sanki acır gibi oldu ama alışıyorsun. ayni ilk bebeğini emzirirken gibi...

ben de medela mini elektrikli pompa kullandım çok memnundum
ta ki bi gün sabah kalktım sağmaya çaışıyorum olmuyo kademesi artmıyo bi türlü
servise gönderdim motora su kaçmış bi parçasını değiştirdik dediler halbuki çok da ii kurulamıştım
neyse geldi denedim hiç bi değişiklik yok yine sağmıyo
tekrar aradım burdaki teknik servis taşınıyo karışıklık olmasın kaybolur filan ankaradakine gönderin dediler ankaraya gönderdim
çindeki küçük sarı aparat zedelenmiş o yüzden sağmııyo değiştirdik dediler
geldi denedim eskisine göre bi kaç kademe daha ilerliyo ama yine doğru düzgün sağmıyo
ben de tekrar gönderip uğraşmadım
bu arada zaten bu kadar uzun süre pompadan ayrı kalınca sağmayı bıraktım ben de
ve bu geliş gidişlerde kargoyu hep ödemeli göndermişlerdi
velhasıl kendisinden memnundum ama servisinden malesef

kıslar hepinize teşekür ediyorum.. bi arkadaşım lansinoh manuel diyo başka bişiy demiyo aklıma da yattı sankim.. daha uygun hem... sizce?

bende madela nın mini elektrikli pompasını kullanıyrum 10 dk.da boşaltıyo göğüsümü gerçi ben bitek geceleri sağıyorum göğüslerim dolduğu için ama bebeğin çektiği randımanı vermediği için zmn içerisinde sütün azaldığını duydum bi çok kişiden

ben philips avent manuel almıştım memnundum
elektrikli kullanmadım ama manuel daha mantıklı gelmişti alırken
çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim

kıslar hepinize teşekür ediyorum.. bi arkadaşım lansinoh manuel diyo başka bişiy demiyo aklıma da yattı sankim.. daha uygun hem... sizce?

aldın mı pompanı canım bende alsam mı almasam mı kararsızım markada cabası tabi ki

100 du aldığımda canım
sen nisan annelerinede gelsene canım 2009 nisan annelerinede bekleriz senı

canım ben bi kaç tane pompa denedim lohusalığımdan beri..kraft aldık ki tavsiye etmem benim canımı çok acıtıyo hala..bebedor manuel vardı..ilk çok hoşuma gitti acıtmıyodu da ama yorucu oluyordu..şimdi avent manuel kullnıyorum..çok memnunum..ya avent alacaktım zaten ya da lansinoh..çalıştığım için ve tekrar pompa alımını riske atmak istemediğim için avent aldım..elektrikliler iidir fakat çok gürültü yapıyorlar...ben 20 dak da iki göğsmüde boşaltıyorum artık.ve sütüm azalmadı hiç..hatta düzenli sağınca artıyor..aventi tavsiye ederim ama ucuz olsun diyorsan lansinoh uda deneyebilirsin..beğenmezsen değiştirirsin...

aldın mı pompanı canım bende alsam mı almasam mı kararsızım markada cabası tabi ki

canım lansinoh karar kıldım. nette yorumları okudum olumsuz yok... bakalım sipariş verdim deneyince yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…