kıslar hepinize teşekür ediyorum.. bi arkadaşım lansinoh manuel diyo başka bişiy demiyo aklıma da yattı sankim.. daha uygun hem... sizce?
ben ameda kullanıyorum memnunum. Aynı anda ikisi de sağılabiliyor
bende medella pilli elektrıklı dıyorum
canım ben bi kaç tane pompa denedim lohusalığımdan beri..kraft aldık ki tavsiye etmem benim canımı çok acıtıyo hala..bebedor manuel vardı..ilk çok hoşuma gitti acıtmıyodu da ama yorucu oluyordu..şimdi avent manuel kullnıyorum..çok memnunum..ya avent alacaktım zaten ya da lansinoh..çalıştığım için ve tekrar pompa alımını riske atmak istemediğim için avent aldım..elektrikliler iidir fakat çok gürültü yapıyorlar...ben 20 dak da iki göğsmüde boşaltıyorum artık.ve sütüm azalmadı hiç..hatta düzenli sağınca artıyor..aventi tavsiye ederim ama ucuz olsun diyorsan lansinoh uda deneyebilirsin..beğenmezsen değiştirirsin...kıslar süt sğmak için hangisini tavsiye edersiniz... kızım 6 ay süt alsın istiyorum okul da başlıyo sağmam gerekecek.. ama hangi pompayı almam gerek bilmiyorum..... yardımcı olur musunuz.... hem sütün gelmesini sağlayacak ya da azalmamasını hem de acı vermicek...belki acı vermiyolardır ama işte bilmeyince............. teşekkürler...
aldın mı pompanı canım bende alsam mı almasam mı kararsızım markada cabası tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?