• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi pompa???

bende de medela var 124 tl ye almıştım 1 ay önce

kızlar siz temizliğini nasıl yapıyosunuzzz

bende de medela var 124 tl ye almıştım 1 ay önce

kızlar siz temizliğini nasıl yapıyosunuzzz
canım ben evdeyken sabunlu su ile yıkayıp sterilizatöre koyuyorum..işteyken de sadece yıkıyorum..
ama kaynamış suda tabi sıcak olacak 10 dak bekletmekde yeterliymiş..yumuşak parçalar kaynatılmamalı deniyor..elektriliyi kullanırken de her kullanımdan sonra elektrikli kafa aksamını temizleme aparatını takarak su ile temizliyordum..gerçi o aparat için soğuk su diyordu benim makinenin kullanım kılavuzunda ama ben hep sıcak su ile yapardım...zaten artık onu kullanmıyorum.

tşkler paylaştığın için
bnmde kullanmayacağım günler gelir inş. :)

tamam canım alınca ve kullanınca haber ver

canım lansinoh aldım kullandım ve çok memnunun yaklaşık 20 dk da ki o kadar sürmüyo bazen boşaltıyo.... acı hissi de yok... gayet rahat...sonuç tavsiye ederim... biras geç oldu ama işte yoğunluk unutturdu:(

:ecrin_bebek:bu pompa olayı kafamı karıştırdı benim.
medela mini elektriklide nerdeyse karar kılmıştım ama şimdi bir ebe arkadaşım kendisi de lansinohu kullandığını; hatta onlarda doğum yapan bayanlara lansinoh manuel tavsiye ettiklerini ve herkesin memnun olduğunu söledi.
nette de araştırdım yorumlar çok olumlu.
fiyatı da 35 civarı buldum bi sitede.
medeladan vazgeçip bunu alayım diyorum

Avent uno elektrikli Pilli kullanyorumn

medela çok iyi, sütü boşaltıyor, canınızı da yakmıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. kılavuzunda kaynatılmaması gerektiği yazıyordu, ben de temizleme fırçasını kullanarak sadece suyla temizliyorum ve sterilize makinesine koyuyorum.

Back