- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Belki bir başkasının beğendiği kokuyu bende beğenirim diye düşünmüştüm şimdi nereye bakcam nerdem alcam hiçbi fikrim yok o yğzden burda sordumBu konuda fikir vermek çok zor çünkü her kadının tenine yakışan bir parfüm vardır bunu senin deneyerek bulman gerekir diye düşünüyorum..
Evet zevkler farkliNe tarz kokulardan hoşlandığınızı bilmemiz gerek.
Çiçeksi kadınsı kalıcıNe tarz kokulardan hoşlandığınızı bilmemiz gerek.
Merhaba. Benim tercih ettiğim uzun süre kalıcı olan parfümler; Chanel coco mademoiselle, Tom ford noir pour femme, Thierry mugler alien essence absolue, Thierry mugler angel muse, Thierry mugler alien, Chloe love, Lancome hypnose, Lancome la vie est belle’dir. Çiçeksi koku olarak tercih ettiğim kokular; Tom ford orchid soleil, Guerlain Terracotta Le Parfum, Gucci bloom , Bvlgari Omnia Paraiba’dır. Parfümlerin vücut losyonlarıda kullanılırsanız sürdüğünüz parfüm daha fazla kalıcı olur.Kızlar kokusu kadınsı güzel ve KALICI bir parfüm arıyorum fiyatı fark etmez sizce hangi markanın hangi parfümünü tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirm ❤
Çiçeksi kadınsı kalıcı
Victoria secret nerden bulabilrimVictoria secret Bombshell in parfümü ve Tease vücut spreyini beraber kullan aşırı tavsiye ediyorum
Nerde bulabilirm bunlarıFlower bomb çok güzeldir ve armani she davidoff da güzeldir
Hugo boss mavie en sevdiğim herkes sorarKızlar kokusu kadınsı güzel ve KALICI bir parfüm arıyorum fiyatı fark etmez sizce hangi markanın hangi parfümünü tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirm ❤
Nerden alabilirmHugo boss mavie en sevdiğim herkes sorar
Nerde bulabilirm bunları
Türkiye’de nerde var bilmiyorum ama önce bi kokla bak bide nasıl bişey istediğin önemli daha çok bahar kokular mi yoksa ağır mı ? Bu dediğim bahar çiçek kokusu ama mutlaka önce bi dükkanda dene sipariş fln vermedenNerde bulabilirm bunları
Kız ver bakVictoria secret nerden bulabilrim
Evet oda güzel doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?