Hangi parfüm sizce !!!!!!

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
683
Diğer
Burberry classık edp
Burberry weekend edp
Lolita lempıcka femınıne edp

bu parfümlerden hangisini tavsiye edersiniz ilk sıktığımda bile burnumu tıkamıcam ağır olmayan mide bulandırmayan .laelaelaelaelae. ve kokladıkça koklayasım gelsinyerimseniben .. kullanlardan tevsiye bekiyorum zaten deneme boyu alıcam 30 ml beğendime devam edicem.. ya bi bulamadım işte benim kokum bu dicem parfüm inanın parfümeride çalışanlar bana sinir oluyo sıkıyorum bileğime ıyy ıyy ye hep böğle oluyo bi kere ilk sıkınca ohh bu benim kokum işte bu diyemedim yasenağlamasenağlamasenağlama .. bide parfüm sıkınca benim azıma burnuma doluyo inanın sabah sıktım hala koku alamıyorum çay içiyorum sanki bulanık su içiyomuş hissi veriyo uzattım kusura bakmayın tavsiye bekliyorum..a.s.

ne tarz bir koku arıyorsun. yukarıdakiler tarzındaysa hot couture ve she yi de dene derim

avon little black dress mükemmel vücut kremiyle kullanıyorum su an..

weekendi bende denedim ama sonunda yine eski kokuma döndüm ve asla vazgeçmem lancomun mıraclesi harika bir koku bence parfüm seçerken ten kokusu çok önemli birinde hoş olan koku diğerinde berbat olabiliyor

aman ya napın edin temiz tene sürün şu parfümleri ter kokusuyla karışırsa berbat oluyo yanımdan geçenler oluyor bazen böyle , yerimsenibenmidem bulanıyo
birde yazın parfümleri buzdolabında tutun mutlaka kokusu değişiyor

arkadaşlar arkadaşın bahsettiği kokular şu an bir sitede 14 şubat için indirimde sadece 30tl ben de almayı düşünüyorum burberry mi lolita mı sizce

Bu grubun parfümleri her yerde indirimde... İndirimdeki parfümlerden. Hot couture ve very irresistible benim beğğendiklerim.

bugün lolita ve GIVENCHY in vig ini denedim. her ikisini de çok beğendim lolita biraz daha baharatlı gibi. hemen siparişimi verdim siteden

mrb buldnuz mu aradıgınız kokuyuu ??? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…